Logo All4Running

Shoe Advisor - All4running

Tijdwinst, betere winkelflow en waardevolle running data!

Naast het onderhoud, uitbouw, hosting en optimalisatie van All4running en Running.shop bouwt JustBetter ook diverse maatwerk Laravel applicaties voor All4running. Een daarvan is het uitlezen van data van de Shoe Advisor in de fysieke winkels van All4running.

Hoe werkt de Shoe Advisor precies?

Wanneer je jouw perfecte hardloopschoen wilt laten aanmeten kan je terecht in één van de All4running winkels. In deze winkels liggen een aantal atletiekbanen van 20 meter met daarin Shoe Advisor-scantechnologie. Hiermee registreert All4running, met behulp van meer dan 16000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis hiervan kunnen de adviseurs van All4running een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven.

Waardevolle klantdata

De gegevens van klanten die gebruikmaken van de Shoe Advisor worden ingevoerd in de Laravel applicatie die JustBetter heeft gebouwd. Door de koppeling met het ERP systeem staan alle producten die All4running ooit heeft verkocht in de applicatie. Op welke oude schoen heeft iemand gelopen en wat wordt zijn nieuwe schoen? Hierdoor wordt waardevolle klantdata vergaard. Verder kan er een concreet 360 graden klantprofiel gemaakt worden.

Shoe advisor software van All4Running

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Tijdwinst en winkelflow

Wanneer de loper de juiste schoen aangemeten heeft gekregen. Kan deze direct afgerekend worden in de winkel. In de oude situatie werd deze informatie niet direct naar de kassa doorgeschoten, waardoor de loper zijn gegevens nogmaals moest doorgeven bij de kassa medewerk(st)er. Dit is verleden tijd met de nieuwe Laravel Shoe Advisor applicatie.

Uiteraard geeft deze informatie waardevolle marketing inzichten. Deze informatie wordt middels een koppeling naar het Data Management Platform van All4running geschoten. Vanuit hier kunnen er concrete marketing acties gedaan worden op lopersprofielen.

De nieuwe Shoe Advisor Laravel applicatie geeft All4running de volgende voordelen:

  • Integratie in de winkelflow;
  • Snelle zoek functionaliteit;
  • Op maat gemaakt lopersprofiel;
  • Tijdwinst voor bezoekers en personeel;
  • Data drive marketing mogelijkheden.
Shoe advisor software van All4Running

"Een ‘game changer’ op het gebied development. Kwalitatief, no-nonsense en betrouwbaar."

Shoe advisor software van All4Running

De online Shoe Advisor is maar een deel van wat we gedaan hebben voor All4running. Benieuwd naar de All4running case?

Bekijk deze case
All4Running website op tablet
Manon van JustBetter met verrekijker

Ook toe aan een JustBetter Laravel maatwerk systeem? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!