Krachtige samenwerking
Onze succesvolle werkwijze :
Strategische roadmap
Samen met onze klanten bepalen we de korte en lange termijn online strategie op basis van wensen, doelen, ervaring en nieuwe ontwikkelingen. Deze strategie vormt de basis voor een gezamenlijke roadmap.
State-of-the-art UX design
Onze creatieve UX designers zorgen voor de perfecte gebruikerservaring. Middels maatwerk designs, ontwikkeld op basis van verzamelde data, onze eigen best practices en de laatste trends.
Krachtige online oplossingen
Onze developers ontwikkelen hoogwaardige online oplossingen, variërend van Magento 2 webshops met een razendsnelle Rapidez frontend tot complexe maatwerk oplossingen en koppelingen tussen verschillende systemen.
Lange termijn samenwerking
We gaan een langdurige samenwerking aan met onze klanten, waarin we continu blijven ontwikkelen en voortdurend bezig zijn met het monitoren, analyseren en optimaliseren van hun online business.

Krachtige online oplossingen .

Onze developers ontwikkelen hoogwaardige online oplossingen. Wanneer wij een online business overnemen zorgen we daarom eerst voor een veilige en stabiele installatie. We starten met het opschonen en updaten van de installatie. Als deze stabiel draait en alle interne processen kloppen gaan we verder met het optimaliseren van de installatie naar onze hoge kwaliteitsstandaarden. Voor onze developers is technisch alles mogelijk! Van Magento 2 webshops met een razendsnelle Rapidez frontend en Statamic websites tot complexe maatwerk oplossingen en koppelingen tussen verschillende systemen.

We houden de kwaliteit hoog door:

  • Slimme hosting en monitoring in te zetten;
  • Up to date opensource software te gebruiken;
  • Koppelingen te ontwikkelen tussen verschillende systemen;
  • Maatwerk systemen te ontwikkelen voor bijvoorbeeld voorraad en prijsbeheer;
  • Bestaande systemen slim in te zetten bijvoorbeeld een PIM systeem voor productbeheer.

Dit zorgt voor rust in de organisatie en een efficiënte werkwijze.

visual-code
big bubble

De perfecte gebruikerservaring .

Naast het optimaliseren van interne processen zorgen we dat gebruikers optimaal worden bediend. Om dit te realiseren, ontwikkelen we maatwerk designs aan de hand van eerder verzamelde data, onze eigen best practices en de nieuwste e-commerce trends. Deze state-of-the-art designs voeren we door in een razendsnelle frontend, waardoor zowel de gebruikers als zoekmachines zoals Google optimaal bediend worden.

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en de perfecte gebruikerservaring. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en passen deze kennis toe om jouw online business te laten groeien. Onze UX designers blijven gedurende het gehele proces betrokken en zullen elke optimalisatie kans benutten.

klant cases ranzijn
big bubble

Lange termijn succes realiseren .

In nauwe samenwerking met onze klanten bepalen we zowel de korte als lange termijn online strategie, rekening houdend met hun wensen, doelen, de laatste trends en onze eigen ervaring. Deze strategie vormt de basis voor de gezamenlijke strategische roadmap.

Onze online marketeers ondersteunen bij de ontwikkeling van de roadmap en blijven gedurende het gehele proces betrokken. Zij zorgen voor meetbare resultaten, analyseren de beschikbare data en komen regelmatig met proactieve ideeën om jouw online business nog beter te maken. Daarnaast geven zij graag advies over hoe je jouw online business het beste in de markt kunt zetten om het gewenste resultaat te behalen. Dankzij onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze zijn we in staat om samen met onze klanten het optimale uit hun online business te halen en duurzaam succes te realiseren.

Marketing JustBetter

Geef ons een belletje

+31 (0)72-710 00 94

Stuur ons een mailtje

hello@justbetter.nl

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën