Wij zijn JustBetter

Onze missie is beter zijn dan anderen. In alles wat we doen.

Resultaat gedreven

Flexibele aanpak

Ervaren professionals

Focus op kwaliteit

big bubble

Wij zijn JustBetter !

Wij zijn de Magento (2) en Laravel specialist boven de randstad. We hebben een bewezen achtergrond in techniek, UX design en online marketing met als doel om elke dag weer het maximale uit de online business van onze klanten te halen.

Dit doen we Agile zodat wij en onze klanten flexibel en transparant kunnen omspringen met uiteenlopende online vraagstukken. Samenwerken met JustBetter wordt vaak omschreven als concreet, flexibel, resultaatgericht en innovatief!

Gecertificeerde professionals

Kwaliteit & Flexibiliteit

Resultaat gedreven

big bubble

Design .

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Vrijwel elk traject begint met een ontwerpfase. Tijdens de ontwerpfase doen onze UX designers onderzoek naar de huidige doelgroep en business van de klant. Middels deze informatie kunnen we passende en krachtige ontwerpen maken welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant, de behoeftes van de doelgroep en onze eigen innovatieve standaarden.

Onze UX designers blijven gedurende de gehele klant relatie betrokken en zullen elke optimalisatie kans benutten.

klant cases ranzijn
big bubble

Techniek .

Nadat de ontwerpfase is afgerond gaan onze developers aan de slag. De visie van onze developers is “technisch is alles mogelijk”! Ze houden er dan ook van om uitgedaagd te worden op complexe technische vraagstukken. Webshops ontwikkelen wij op basis van Magento 2. Wij hebben dan ook diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op diverse (internationale) klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. Complexe en gepersonaliseerde websites ontwikkelen we op basis van het content management systeem Statamic. Maatwerk vraagstukken die niet in standaard pakketten passen (Magento 2/Statamic) ontwikkelen wij middels het PHP framework Laravel.

Wij koppelen graag diverse externe systemen aan onze oplossingen. Een van de meest voorkomende koppeling in onze oplossingen is een product informatie management (PIM) systeem. Het gebruik van een PIM systeem zorgt ervoor dat onze klanten tot wel vier keer sneller producten online kunnen brengen en verder verrijken wat bijdraagt aan het succes van onze oplossingen.

klant cases Fietsenwinkel
big bubble

Marketing .

Ons online marketing team denkt vanaf de start van een project mee over de mogelijkheden en de online business van de klant. Zo wordt er in de ontwerpfase bijvoorbeeld al rekening gehouden met conversiedoelen en SEO vriendelijkheid van onze oplossing. We zorgen ervoor dat vrijwel alle elementen meetbaar worden gemaakt in de nieuwe online situatie. Zodoende kunnen we het succes van onze keuzes en oplossingen bepalen. Wanneer een project is afgerond blijven onze online marketeers nauw betrokken. Aan de hand van onze “meten is weten” filosofie voeren we aan de hand van een gezamenlijk bepaalde roadmap optimalisaties door. Daarnaast geven we advies over welke online marketing kanalen er het beste ingezet kunnen worden om het gewenste resultaat te behalen. Zo zijn onze online marketeers continu bezig met het creëren van een optimale online situatie.

Marketing JustBetter

Geef ons een belletje

+31 (0)72-710 00 94

Stuur ons een mailtje

hello@justbetter.nl

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën