Een Statamic website met ruimte om te groeien.
Ruiter Dakkapellen is de grootste dakkapellen specialist van Nederland en streeft ernaar om klanten meer ruimte te bieden in hun eigen huis. Dit gevoel en de beleving van ruimte is middels een custom UX design doorgetrokken in de nieuwe website van Ruiter Dakkapellen. Het oogverblindende design in combinatie met de razendsnelle frontend zorgen voor een optimale gebruikerservaring op de website van Ruiter Dakkapellen.
Een multistore en multilanguage Magento 2/Rapidez webshop met B2B en B2C shops.
PackagingDirect BV is het e-commercebedrijf achter meerdere gespecialiseerde online winkels in wegwerpartikelen en verpakkingen. Samen met Packagingdirect.nl hebben we een razendsnelle Rapidez webshop ontwikkeld bovenop een bestaande Magento 2 installatie. De nieuwe Rapidez installatie is multistore en multilanguage en bevat zowel B2B als B2C shops.
Een werken-bij multisite ontwikkeld middels Statamic.
Voor Ranzijn tuin & dier (speciaalzaak, met 16 vestigingen, voor tuin, dier en huis artikelen) hebben wij naast een nieuw e-commerce landschap een werken-bij multisite ontwikkeld middels Statamic. De verschillende doelgroepen van Ranzijn tuin & dier worden dankzij het state-of-the-art UX design op de juiste manier bediend.
Onderhouden en optimaliseren van een maatwerk PHP applicatie.
NRG is wereldmarktleider in het leveren van nucleaire medicijnen. Middels een hechte, agile samenwerking onderhouden en optimaliseren wij voor NRG de maatwerk PHP-applicatie Reguard. Reguard fungeert als een digitaal Kernenergiewetdossier en helpt bedrijven hun stralingsbeschermingsorganisatie efficiënt en volgens de verplichtingen van de Kernenergiewetvergunning te beheren.
Van Magento PWA studio naar een Rapidez Magento 2 webshop met een Microsoft Dynamics Navision koppeling!
Drank.nl is ooit begonnen vanuit passie met het shaken van cocktails in verschillende cocktailbars en het bezoeken van drankproeverijen. Inmiddels weten ze echt alles over drank en delen ze hun kennis en ervaring op Drank.nl. Dankzij de inzet van Akeneo (PIM-systeem) en de Microsoft Dynamics Navision koppeling is intern een flinke efficiencyslag doorgevoerd. Daarnaast worden de klanten beter bediend door de nieuwe Magento 2 webshop met razendsnelle Rapidez frontend.
Een razendsnelle werken-bij website ontwikkeld middels Statamic.
Kinderopvang Berend Botje is één van de grootste aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland. Berend Botje verzorgt de opvang van meer dan 3.500 kinderen, verdeeld over meer dan 60 locaties en ruim 300 gastouders! Samen met Berend Botje hebben we een razendsnelle werken-bij website neergezet middels Statamic. Dankzij de nieuwe website worden potentiële medewerkers beter bediend en is intern een flinke efficiencyslag doorgevoerd middels de koppeling met Mercash!
Op zoek naar een 'state of the art' systeem om van geven een belevenis te maken.
Stegman, één van de grootste leveranciers van kerstpakketten en relatiegeschenken in de Benelux, heeft JustBetter gekozen als online partner met als eerste doel om een nieuwe Laravel applicatie te ontwikkelen voor het keuzeconcept PersoonlijkeNoot.
Magento 2 met een razendsnelle headless Rapidez frontend!
Voor Barrel Brothers GmbH hebben we een Magento 2 webshop met een razendsnelle headless Rapidez frontend opgeleverd! Dankzij de inzet van Akeneo (PIM-systeem) en de Microsoft Dynamics Navision koppeling is intern een flinke efficiencyslag doorgevoerd.
Een revolutionaire all-in-one applicatie voor Fietsenwinkel.nl
Naast de Magento 2 webshop en het Akeneo PIM systeem heeft Fietsenwinkel.nl diverse maatwerk applicaties die bijdragen aan een naadloze klantreis en een efficiëntere bedrijfsvoering. Samen met Fietsenwinkel.nl zijn we de uitdaging aangegaan om de diverse maatwerk applicaties zo in te zetten dat deze zowel voor Fietsenwinkel.nl als hun klanten zoveel mogelijk waarde toevoegen.
Van Magento 1 naar een future proof Magento 2 webshop.
Fietsenstunt.nl was opzoek naar een partij die hen kon helpen met de overstap van Magento 1 naar Magento 2, hosting en het vereenvoudigen van assortimentsbeheer. Dankzij de inzet van Akeneo en een koppeling met CycleSoftware is intern een flinke efficiencyslag doorgevoerd. Daarnaast worden (potentiële) klanten beter bediend via de nieuwe Magento 2 webshop!
Van WordPress naar een Magento 2 webshop.
Lampgigant is de online lampenspecialist met een uitgebreid assortiment voor de particuliere en zakelijke markt. Lampgigant was op zoek naar een partij die hen zowel kon helpen met de overstap van Wordpress naar Magento 2 als het vereenvoudigen van het assortimentsbeheer. Dankzij de inzet van Akeneo (PIM-systeem) is intern een flinke efficiencyslag doorgevoerd. Daarnaast worden de klanten beter bediend door de nieuwe Magento 2 webshop.
Een razendsnelle Statamic website met custom UX design.
City App Tour biedt diverse audiogidsen aan in de toerisme branche. Toeristen kunnen op de website van City App Tour een audiogids aanschaffen voor de stad die zij bezoeken.We hebben voor City App Tour middels Statamic een webshop onwikkeld waar beleving, snelheid en gerichte informatie een grote rol speelt.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën