JustBetter logo black
JustBetter Laravel
Laravel specialist

Laravel maatwerk .

Laravel is een PHP Framework dat zich onderscheidt door een elegante syntax, moderne tools en snelle ontwikkeling. Laravel maakt het voor programmeurs over de hele wereld mogelijk om met behulp van een onderliggende structuur op een veilige en solide wijze, eenvoudig webapplicaties te ontwikkelen.

Alles is mogelijk

Wij zien vaak dat bedrijven specifieke wensen hebben, die niet in voorgedefinieerde pakketten of software passen (bijvoorbeeld Magento 2). Onze specialisten maken het mogelijk om een Laravel maatwerk applicatie te ontwikkelen, welke wij volledig afstemmen op jouw wensen.

10+ Laravel maatwerk projecten

5+ eigen ontwikkelde producten met Laravel

15+ koppelingen gebouwd middels Laravel

Alles is mogelijk bij JustBetter

JustBetter is de plek waar we enthousiast worden van complexe uitdagingen! Onze developers zeggen altijd “technisch is alles mogelijk”. Wij houden ervan om hierop uitgedaagd te worden. Middels Laravel bouwen wij webapplicaties waar we met de klant alle kanten mee op kunnen. We excelleren helemaal als we uiteindelijk aan concrete oplossingen werken waar onze Laravel applicatie zichzelf terugverdient.

We denken graag met je mee

Door onze Agile werkwijze denken wij met onze klanten mee. Elke twee weken vullen wij de backlog van onze klanten met nieuwe inzichten en technieken. Tevens maken wij gebruik van high-end monitoring systemen. Hierdoor worden wij pro-actief op de hoogte gesteld wanneer er een error optreedt in de Laravel maatwerk applicatie. Deze lossen wij direct op, zodat de klant en haar gebruikers hier weinig van merken.

Daag ons uit op het gebied van Laravel

We hebben al diverse Laravel uitdagingen getackeld. Voor Stegman Groothandel B.V. hebben wij bijvoorbeeld een maatwerk applicatie voor het keuzeconcept PersoonlijkeNoot gemaakt. En voor BnB Loved hebben wij een platform ontwikkeld waar je een complete reis kan samenstellen en door handige tips je bestemming kan ontdekken. Daarnaast kunnen accommodatie eigenaren hun accommodatie compleet met alle eigenschappen zelf op het platform zetten.

Geef ons een belletje

+31 (0)72 - 710 00 94

Stuur ons een berichtje

hello@justbetter.nl
In 4 stappen JustBetter
1. UX / UI Design

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Daarnaast werken onze UX designers nauw samen met onze online marketeers waardoor alles in staat wordt gesteld om na livegang de vooraf besproken doelen te behalen!

2. Laravel Development

Onze gekwalificeerde Laravel developers maken van jouw wensen en ideeën realiteit. Wij staan bekend om nieuwe Laravel technologieën snel te omarmen en succesvol toe te passen.

3. Laravel Hosting

We bouwen niet alleen snelle Laravel maatwerk applicaties, maar wij hebben het Laravel hosting specialisme ook in huis. Onze Laravel hosting zorgt voor stabiliteit, continuïteit en snelheid!

4. Onderhoud & Optimalisatie

Op tweewekelijkse basis optimaliseren en onderhouden wij jouw Laravel applicatie. Wij nemen je bij de hand bij het behalen van jouw doelstellingen.

Solar heeft nu meerdere keren samengewerkt met JustBetter en dit bevalt goed. We ervaren JustBetter als Online Partner die de business van Solar begrijpt. Daarnaast gaat JustBetter mee met de hedendaagse technologie en draagt het vaak nieuwe initiatieven aan.

Roland Otto

Global Digital Lead - Solar Group

Wij zetten Laravel onder andere in voor :

Onze Laravel highlights. Ben jij de volgende?

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën