De keuze voor JustBetter .

Bij House of Hideaways boek je een onvergetelijke trip naar de meest bijzondere accommodaties in Europa: een karakteristieke B&B, een design hotel, wellicht zelfs een health spa. Je kan via het platform een complete reis samenstellen door handige tips voor je bestemming te ontdekken. Daarnaast kunnen accommodatie eigenaren hun accommodatie compleet met alle eigenschappen zelf op het platform zetten.

House of Hideaways heeft voor JustBetter gekozen, gezien de ruime Laravel ervaring, korte lijnen en de snelle time-to-market.

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • Consultancy

Platform

  • Laravel

Snelle livegang

Onze Laravel specialisten hebben de maatwerk applicatie van House of Hideaways binnen een korte tijd gerealiseerd.

Agile werkwijze

Met onze transparante Agile werkwijze hebben we een goede samenwerking met House of Hideaways.

Ruime Laravel kennis

Dankzij onze voorgaande Laravel projecten hebben wij een groot scala aan Laravel kennis opgedaan. Zo hebben we alle technische uitdagingen van House of Hideaways getackeld.

Onze resultaten .

Eenvoudig een accommodatie toevoegen .

Dankzij de Laravel maatwerk applicatie kunnen er eenvoudig nieuwe accomodaties worden toegevoegd. Een eigenaar van een accommodatie kan inloggen op House of Hideaways en zijn/haar accommodatie toevoegen en middels 8 stappen zijn/haar accommodatie zo informatief mogelijk neerzetten op House of Hideaways. Zodra de accommodatie is toegevoegd door de eigenaar, krijgt House of Hideaways een verzoek binnen om de accommodatie goed te keuren. Als de accommodatie is goedgekeurd, wordt de accommodatie zichtbaar op House of Hideaways en kan deze direct geboekt worden door bezoekers.

Snel naar de juiste keuze

Je kunt via het menu op House of Hideaways zoeken op land, plaats en datum. Weet je nog niet waar je heen wilt? In dat geval kan je ook alle accomodaties naast elkaar bekijken. Zo kun je via de filters zoeken op jouw voorkeuren, bijvoorbeeld op een thema zoals Art & Design of specifiek naar Citytrips. Daarnaast is het ook mogelijk om te zoeken op plaatsnaam, incheckdatum en uitcheckdatum. Hierdoor komen bezoekers direct terecht op de beschikbare opties op de door hen gewenste plek. Dankzij het unieke aanbod van House of Hideaways vinden bezoekers altijd de perfecte accommodatie.

Effectieve workflow

De workflow en permissies tussen accommodatie eigenaren en House of Hideaways is goed uitgedacht door onze Laravel specialisten, waardoor het mogelijk is om:

  • Eenvoudig accomodaties toe te voegen
  • Snel reserveringen door te zetten
  • Snel een accommodatie te boeken
Laravel Maatwerk House of Hideaways

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën