Webshops op basis van Magento 2!

JustBetter logo black
JustBetter magento 2
magento

Converterende webshops op basis van Magento 2 .

Magento 2 voorloper

E-commerce en Magento 2 zit in ons bloed. Middels Magento 2 hebben wij diverse succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Door onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Magento certified

We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Kwaliteit en kennis zijn bij ons zeer belangrijk. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op diverse (internationale) klanten met uiteenlopende technische uitdagingen.

15+ Migraties van Magento 1 naar Magento 2.

Ervaring met meer dan 25 Magento 2 koppelingen.

Een gemiddelde omzetgroei van 45% bij onze Magento 2 webshops.

Thema’s, hybride & maatwerk

Magento 2 webshops kunnen op diverse manieren ontwikkeld worden. We hebben ons als een van de eerste partijen in Nederland volledig gefocust op Magento 2. Hierdoor hebben we in het verleden voor veel technische uitdagingen gestaan en daardoor nu al veel andere partijen mogen helpen. Wij zijn trots dat we voor elke uitdaging geslaagd zijn. Is het een standaard thema, hybride thema of maatwerk dat ingezet dient te worden? Niets is ons op technisch gebied vreemd.

Migratie van Magento 1 naar 2

We hebben de afgelopen jaren diverse webshops gemigreerd van Magento 1 naar Magento 2. Gezien Magento 1 een ‘end of life’ heeft, is de migratie een uitgelezen moment om de resultaten, doelen, toekomstvisie en design met JustBetter tegen het licht te houden en samen stappen te zetten naar een Magento 2 webshop.

Magento extensies & koppelingen op maat

Magento 2 verrijken wij met onze eigen extensies of met extensies van kwalitatieve derden. Daarnaast koppelen wij Magento 2 met diverse externe systemen. Een voorbeeld: wij adviseren klanten met een meertalig groot assortiment de inzet van een PIM systeem. Deze koppelen wij moeiteloos aan Magento 2.

Geef ons een belletje

+31 (0)72 - 710 00 94

Stuur ons een berichtje

hello@justbetter.nl

In 4 stappen JustBetter

1. UX / UI Design / Online Marketing

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Daarnaast werken onze UX designers nauw samen met onze online marketeers waardoor alles in staat wordt gesteld om na livegang succes te boeken!

2. Development

Onze gekwalificeerde full stack Magento 2 developers maken van jouw wensen en ideeën realiteit. Wij staan bekend om nieuwe technologieën snel te omarmen en succesvol te implementeren.

3. Online Marketing

Ons online marketing team is bij het gehele proces betrokken. Zij werken van begin tot eind aan het borgen en behalen van jouw online business doelstellingen.

4. Onderhoud & Optimalisatie

Op tweewekelijkse basis optimaliseren en onderhouden wij de webshop. Wij nemen je bij de hand bij het bereiken van jouw online doelstellingen.

JustBetter is een jong en innoverend bedrijf dat altijd gemotiveerd is en waar wij prettig mee samenwerken. De jongens van JustBetter zijn technisch zeer vaardig en denken met je mee wanneer er dingen beter kunnen.

Sebastiaan de Wit

Tuinmeubelen.nl - Eigenaar

Onze Magento 2 highlights. Ben jij de volgende ?

Lampgigant

Van WordPress naar een Magento 2 webshop.

Ranzijn Tuin & Dier

Een sterk verbeterd e-commerce landschap.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën