JustBetter logo black
JustBetter magento 2
magento

Razendsnelle webshops met Magento 2 en Rapidez !

E-commerce zit in ons bloed. De afgelopen jaren hebben we bij JustBetter veel grote Magento 2 implementaties verzorgt voor diverse (internationale) klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. Door onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd. Hoge kwaliteit en kennis zijn bij ons zeer belangrijk, daarom hebben we diverse Magento gecertificeerde developers in huis.

Tijdens de implementatie van diverse Magento 2 webshops hebben we ervaren dat de frontend ontwikkeling van Magento 2 webshops veel onnodige complexiteit met zich mee brengt. Daarnaast heeft Magento sinds 2015 haar frontend niet verder meer ontwikkeld en heeft haar pijlen voor de toekomst gezet op Progressive Web App’s en laat daarmee de Magento 2 frontend ‘los’.

Wij willen onze klanten een toekomstbestendige oplossing aanbieden gebaseerd op de nieuwste snelste technieken. We hebben daarom Rapidez ontwikkeld! Rapidez zorgt ervoor dat je ‘snel’ een ‘razendsnelle’ Magento 2 webshop frontend neer kan zetten en gebruikt daarbij de kracht van Laravel. De inzet van Rapidez (open source) is een toekomstbestendige keuze gezien de frontend volledig los (headless) staat van de Magento backend.

25+ JustBetter Magento 2 webshops.

Ervaring met meer dan 25 Magento 2 koppelingen.

Een gemiddelde omzetgroei van 45% bij onze Magento 2 webshops.

Groene pagespeed scores

Rapidez is ontwikkeld met een hoge pagespeed score als één van de belangrijkste doelen. Rapidez is zo snel omdat het geen gebruik maakt van de Magento frontend. Waar een Magento 2 frontend zwaar leunt op allerlei vormen van caching, heeft Rapidez geen caching nodig omdat het out-of-the-box al razendsnel is. Dit in combinatie met geoptimaliseerde hostingconfiguratie zorgt voor groene pagespeed scores bij onze klanten.

De voordelen van Rapidez

  • Bezoekers ervaren een razendsnelle Magento 2 webshop;
  • Groene Google Lighthouse/ Pagespeed Insights scores (goed voor zoekmachine optimalisatie);
  • Magento 2 frontend development gaat vele malen sneller met Rapidez;
  • Het sluit aan op de PWA richting welke Adobe voor ogen heeft met Magento 2;
  • Waar een Magento 2 frontend zwaar leunt op allerlei vormen van caching, heeft Rapidez geen caching nodig omdat het out-of-the-box al razendsnel is;
  • Kosten voor infrastructuur kunnen worden verlaagt doordat een Rapidez frontend minder resources nodig heeft dan een Magento 2 frontend (dus lagere total cost of ownership);
  • Headless e-commerce is de toekomst;
  • Het snel en frequent doorvoeren van frontend optimalisaties past goed bij de Agile werkwijze.

Magento 2 & Rapidez hosting

Onze klanten maken vrijwel altijd gebruik van JustBetter hosting. We bieden gespecialiseerde en geheel voor Magento 2 geoptimaliseerde snelle Magento 2 hosting aan. Om een Magento 2 webshop goed en snel te hosten is er gespecialiseerde kennis benodigd van Magento 2 software. Wij kennen Magento 2 van binnen en buiten. Daarom weten wij hoe we Magento 2 optimaal stabiel, snel en schaalbaar kunnen hosten. De Rapidez frontend en de JustBetter hosting configuratie bespaart de webserver veel resources in vergelijking met traditionele Magento 2 hosting.

Daarnaast gebruiken we krachtige software om vrijwel alles van de Magento 2 server te monitoren. Deze software geeft real-time inzichten in de performance van de webserver en bijbehorende processen. Er kunnen bijvoorbeeld geavanceerde notificaties worden ingesteld zodat meerdere personen en kanalen een notificatie ontvangen wanneer de webserver bijvoorbeeld meer dan 75% van de resources verbruikt. Verder worden dagelijks alle belangrijke backups gemaakt. Dit geeft de mogelijkheid om in uitzonderlijke situaties een recente backup terug te plaatsen.

Magento extensies & koppelingen op maat

Magento 2 verrijken wij met onze eigen extensies of met extensies van kwalitatieve derden. Daarnaast koppelen wij Magento 2 met diverse externe systemen. Een voorbeeld: wij adviseren klanten met een meertalig groot assortiment de inzet van een PIM systeem. Deze koppelen wij moeiteloos aan Magento 2.

Geef ons een belletje

+31 (0)72 - 710 00 94

Stuur ons een berichtje

hello@justbetter.nl

In 4 stappen JustBetter

1. UX / UI Design

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en de perfecte gebruikerservaring. Dankzij de Rapidez frontend kunnen onze UX designers helemaal los gaan en aan de hand van data uit het verleden, onze eigen best practices en de laatste e-commerce trends maatwerk designs ontwikkelen. Onze UX designers werken nauw samen met onze online marketeers waardoor alles in staat wordt gesteld om na livegang het beste resultaat te behalen

2. Development

Onze gekwalificeerde full stack Magento 2 developers maken van jouw wensen en ideeën realiteit. Wij staan er om bekend nieuwe technologieën snel te omarmen en succesvol te implementeren. Zo is jouw webshop met Magento 2 en Rapidez klaar voor de toekomst.

3. Online Marketing

Ons online marketing team is bij het gehele proces betrokken. Zij werken van begin tot eind aan het borgen en behalen van jouw online business doelstellingen.

4. Onderhoud & Optimalisatie

Aan de hand van een gezamenlijk opgestelde roadmap werken we in tweewekelijkse sprints aan het optimaliseren en onderhouden van de webshop. Wij nemen je bij de hand bij het bereiken van jouw online doelstellingen.

Wij werken nu een aantal jaar samen met JustBetter en ervaren een zeer prettige samenwerking! Het team van JustBetter is vakkundig, proactief en schakelt snel. Zo hebben we samen een optimale online situatie kunnen neerzetten.

Robert Rense

Ranzijn tuin & dier

Wij zetten Magento 2 onder andere in voor :

Onze Magento 2 highlights. Ben jij de volgende ?

Barrel Brothers

Magento 2 met een razendsnelle headless Rapidez frontend

Ranzijn Tuin & Dier

Een sterk verbeterd e-commerce landschap.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën