Tuinmeubelen

Magento 2 on steroids.

Magento 2

De keuze voor JustBetter .

Tuinmeubelen.nl is onderdeel van Loungeset.nl een van de grootste tuinmeubelen aanbieders in Nederland. Met een Magento 2 multishop omgeving met 28 verschillende shops, waaronder ook een paar multi language, mag gerust gezegd worden dat de Tuinmeubelen.nl Magento 2 installatie een van de meest uitdagende Magento 2 omgevingen van Nederland is. Gezien onze Magento 2 ervaring een passende uitdaging. Sinds februari 2017 hebben wij de shop in beheer en is door de samenwerking met Tuinmeubelen.nl een innovatieve Magento 2 webshop ontstaan.

Met een prachtige start van de lente, is het seizoen van Tuinmeubelen.nl inmiddels weer in volle gang! Om het seizoen goed te starten hebben we eind 2017/begin 2018 een aantal specials toegevoegd aan de Magento 2 installatie van Tuinmeubelen.nl.

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX design
  • Conversie Optimalisatie

Platform

  • Magento 2

Specialistische Magento 2 kennis

Magento 2 kent voor ons geen geheimen meer. Zo hebben wij voor Tuinmeubelen.nl een innovatieve, technisch hoogwaardige Magento 2 webshop neergezet.

Algolia

Wij hebben als eerste Nederlandse partner van Algolia veel ervaring met de implementatie van Algolia. Door Algolia in te zetten bij Tuinmeubelen.nl kunnen bezoekers supersnel het juiste product vinden.

UX design, development en online marketing

Wij bedienen Tuinmeubelen.nl op elk gewenst online gebied (UX design, development en online marketing). Tuinmeubelen.nl wordt hierdoor volledig ontzorgd op online gebied met haar Magento 2 webshops.

Onze resultaten .

Algolia Search voor supersnel zoeken binnen het Magento 2 assortiment

Als eerste Nederlandse Algolia partner zetten wij ook bij deze Magento 2 installatie met trots Algolia in. Algolia zorgt voor een supersnelle zoekfunctie. Dit creëert een optimale gebruikerservaring en daardoor extra conversie. Bezoekers vinden door het zelflerende algoritme van Algolia direct wat ze zoeken. Door het juist inzetten van synoniemen en “typo-tolerance” maakt het ook niet uit of een bezoeker zoekt op loungebank, loungeset, relaxhoek etc. Bezoekers vinden snel het juiste product.

Bundelaanbiedingen voor extra verkoop

Met de nodige regen die in Nederland valt kan een loungeset natuurlijk niet zonder een goede beschermhoes. Bundel aanbiedingen to the rescue. Als een van de eerste Magento 2 shops wordt er gewerkt met eenvoudig onderhoudbare bundel aanbiedingen. Deze bundels worden uitgelezen d.m.v. Google Tag Manager, waardoor Tuinmeubelen.nl eenvoudig kan bepalen welke bundel bij welk product goed scoort. Zodoende wordt de conversie geoptimaliseerd en het gemiddelde orderbedrag verhoogd.

Magento 2 webshop tuinmeubelen

Megamenu voor uitgebreide navigatie

Er is een volledig op maat gemaakt en eenvoudig onderhoudbaar dropdown menu ontwikkeld, zodat een bezoeker sneller naar de gewenste artikelen kan navigeren.

Nieuwe mobiele header en menu

Ook Tuinmeubelen.nl merkt de verschuiving van bezoekers van desktop naar mobiele devices. Naast het responsive design proberen we samen met Tuinmeubelen.nl deze bezoekers steeds beter te bedienen. Aan de hand van statistieken hebben we de mobiele header, het uitklapmenu en de productoverzicht geoptimaliseerd voor deze mobiele bezoekers.

Categorie landingpages

Voor betere vindbaarheid en indexeerbaarheid van Tuinmeubelen.nl zijn categorie landingspages ontwikkelt.

Hosting tweaks voor optimale Magento 2 hosting

We hebben enkele optimalisaties doorgevoerd op het gebied van hosting. Speciaal geoptimaliseerde hardware die goed aansluit bij de software om een optimale gebruikerservaring te leveren. Daarnaast zijn er een aantal zelfgeschreven open source modules toegepast om de gebruikerservaring te verbeteren. Hieronder valt onder andere een module die automatisch de afbeeldingen optimaliseert voor het web. De content managers van Tuinmeubelen.nl hoeven dus niet zelf aan de slag om afbeeldingen compatible te maken voor het web. Daarnaast gebruiken we uitgebreide log software om in de gaten te houden of de software & hardware optimaal blijft presteren.

tuinmeubelen case

Nieuw Magento 2 bestelproces

Zoals hierboven beschreven zijn veel onderdelen geoptimaliseerd aan de hand van statistieken. Een van de belangrijkste onderdelen, het bestelproces is aangepast van het standaard Magento 2 bestelproces naar een geheel op maat gemaakt bestelproces. Middels social media login, duidelijk herkenbare stappen, postcode aanvulling, UPS’s, vertrouwenwekkende elementen etc. wordt conversie optimalisatie zo veel als mogelijk toegepast in het bestelproces.

Voorraad en order koppeling leveranciers

Tevens zijn er diverse koppelingen met leveranciers gerealiseerd. Zodoende wordt er voorraad van diverse leveranciers automatisch ingelezen in de webshop. Tevens worden van verschillende productgroepen de orders geautomatiseerd doorgestuurd naar leveranciers. Hierbij worden de gewenste gegevens van de order in de gewenste formaten bij de leveranciers aangeleverd.

“JustBetter is een jong en innoverend bedrijf dat altijd gemotiveerd is en waar wij prettig mee samenwerken. De jongens van JustBetter zijn technisch zeer vaardig en denken met je mee wanneer er dingen beter kunnen.”

Sebastiaan de Wit

Eigenaar

Bekijk onze andere Magento cases.

Leegwater

Op zoek naar creativiteit en online expertise.

All4running

Op zoek naar meer stabiliteit en Magento expertise.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën