magento

De keuze voor JustBetter .

De wens van Tuinmeubelen.nl was een super snelle en converterende Magento 2 webshop. Daarnaast moesten interne processen ook zoveel als mogelijk geautomatiseerd worden (o.a. product bundels). Een leuke uitdaging! Achteraf kunnen we zeggen dat we hier samen met het team van Tuinmeubelen.nl in geslaagd zijn!

Tuinmeubelen.nl en Loungeset.nl zijn één van de grootste tuinmeubelen aanbieders in Nederland. Met verschillende webshops wordt de tuinmeubelen wereld veroverd. In 2016 hebben wij voor Tuinmeubelen.nl een van de eerste Magento 2 webshops van Nederland ontwikkeld. Deze webshop is nu opnieuw ontwikkeld op basis van het JustBetter thema. Het belangrijkste doel: het neerzetten van een super snelle Magento 2 webshop. Dit is gelukt dankzij het doorvoeren van verschillende technische tweaks en het volledig geoptimaliseerde JustBetter thema.

Daarnaast is er een nieuw design gemaakt voor de belangrijkste elementen van de shop. Het redesign is ontwikkeld op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen en gericht op conversie optimalisatie.

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX design
  • Online Marketing

Platform

  • Magento 2

JustBetter thema

Bij de ontwikkeling van Tuinmeubelen.nl hebben we gebruik gemaakt van ons eigen JustBetter thema voor het implementeren van de front-end. Het JustBetter thema is namelijk geoptimaliseerd om Magento 2 webshops zeer snel te maken. Daarnaast kunnen wij dankzij het JustBetter thema vrijwel alle elementen eenvoudig van positie verplaatsen. Hierdoor kunnen we de webshop optimaal laten functioneren op alle apparaten.

Specialistische Magento 2 en Akeneo kennis

Wij hebben veel ervaring met het neerzetten van de combinatie Magento 2 en Akeneo. Dankzij deze krachtige combinatie kan Tuinmeubelen.nl eenvoudig en snel producten verrijken en opvoeren. Daarnaast hebben we de beste Magento 2 extensies Tuinmeubelen.nl alles uit Magento 2 kan halen!

Het complete pakket

Wij bedienen Tuinmeubelen.nl op elk gewenst online gebied (design, development en online marketing). Zo zorgt direct schakelen met ons team voor het beste en snelste resultaat. We werken op een Agile manier samen met Tuinmeubelen.nl in overzichtelijke sprints. Elke sprint voegt waarde toe aan de online business van Tuinmeubelen.nl. Zo wordt Tuinmeubelen.nl volledig ontzorgt op online gebied.

Onze resultaten .

big bubble

Toekomstbestendige Magento 2 webshops.

Door de inzet van het JustBetter thema zijn de Magento 2 webshops van Tuinmeubelen.nl super snel en toekomstproof. Dankzij de flexibiliteit van het JustBetter thema kan Tuinmeubelen.nl eenvoudig inspelen op wensen van bezoekers en optimaliseren op basis van verkregen data. Het JustBetter thema wordt continue geoptimaliseerd op basis van de laatste ontwikkelingen. Zo blijft Tuinmeubelen.nl een voorloper in de online tuinmeubelen markt.

Slim zoeken met Elastic search.

Algolia is vervangen door Elastic search waardoor bezoekers eenvoudig het juiste product kunnen vinden. Dankzij de inzet van gerelateerde en populaire zoektermen kan Tuinmeubelen.nl de bezoeker sturen naar de juiste producten. Daarnaast zijn de zoekresultatenpagina’s qua styling gelijk getrokken aan de productoverzichtpagina’s. Dit zorgt voor een optimale zoekervaring.

Omzet verhogende productbundels.

De productbundels zijn geoptimaliseerd. Deze zijn gebruiksvriendelijker voor de klant en eenvoudiger in het beheer voor Tuinmeubelen.nl.

De klant kan nu bij een hoofdproduct uit meerdere bijpassende producten kiezen om als bundel aan te schaffen. De klant kan er bij de aanschaf van een loungeset bijvoorbeeld voor kiezen om een bundel met gratis kussens te nemen of juist een parasol met hoge korting. Zo is er voor iedere klant een passende productbundel. Dit zorgt voor een hogere gemiddelde bestelwaarde en dus meer omzet voor Tuinmeubelen.nl.

Daarnaast zijn de bundels voor Tuinmeubelen.nl nu eenvoudiger in het beheer. In de oude situatie moest Tuinmeubelen.nl per hoofdproduct een bundel toevoegen wat veel tijd in beslag nam. Nu kan Tuinmeubelen.nl bijvoorbeeld een bundel maken met kussens en deze aan meerdere loungesets toevoegen. Wat veel tijd bespaart ten opzichte van de oude situatie.

Loungeset shop
Tuinmeubelen.nl uitgelicht

bubble

WordPress koppeling.

Tuinmeubelen.nl heeft een aantal grote Magento 2 webshops waar o.a. SEO, specialisme en online bekendheid belangrijk zijn. Hierdoor hebben we een koppeling gemaakt met WordPress zodat Tuinmeubelen.nl eenvoudig kan bloggen en hierdoor kan werken aan SEO en online bekendheid.

Redesign categorieblokken.

Voor de categorieblokken is een redesign gemaakt. De categorieblokken hebben een duidelijkere call to action gekregen. Daarnaast hebben ze door de gehele webshop dezelfde styling gekregen. Dit zorgt voor een overzichtelijke weergave van de categorieën. Dankzij de categorieblokken kunnen bezoekers snel naar de gewenste categorie navigeren.

Een eenvoudig beheerbaar menu.

Het menu van Tuinmeubelen.nl is nu zo ingericht dat ze deze zelf eenvoudig kunnen inrichten. Het toevoegen en aanpassen van categorieën, filters en acties kan Tuinmeubelen.nl nu zelf. Zo kan Tuinmeubelen.nl bijvoorbeeld zelf eenvoudig een categorie uilichten in het menu.

Magento 2 Loungeset.nl

Een conversie verhogende productdetailpagina.

Van de productdetailpagina is een een redesign gemaakt waar verschillende optimalisaties in verwerkt zijn. Zo wordt de content nu over de volledig breedte van het scherm getoond en is er een "Lees meer" functionaliteit toegevoegd. Een bezoeker kan zo eenvoudiger alle productinformatie bekijken.

Daarnaast zijn er verschillende conversie verhogende elementen toegevoegd. De sticky product bar zorgt ervoor dat je op de gehele productdetailpagina eenvoudig producten aan je winkelmand kan toevoegen. Verder zijn de productbundels en verschillende up en cross sell mogelijkheden toegevoegd.

Geoptimaliseerde contentpagina's dankzij de pagebuilder.

Bij Tuinmeubelen.nl hebben we een pagebuilder geimplementeerd. Dankzij de pagebuilder kunnen zij de contentpagina's zelf naar wens indelen.

Een volledig meetbare klantreis.

Door Google Tag Manager goed te implementeren heeft Tuinmeubelen.nl inzicht in alles wat er online gebeurt in de verschillende Magento webshops. Alle impressies, klikpaden en conversie optimalisaties zijn inzichtelijk gemaakt. Alles is meetbaar en inzichtelijk, zodat Tuinmeubelen.nl haar bezoeker kent, er gerichte investeringen gedaan kunnen worden en wellicht toekomstig klantgedrag voorspeld kan worden.

“JustBetter is een jong en innoverend bedrijf dat altijd gemotiveerd is en waar wij prettig mee samenwerken. De jongens van JustBetter zijn technisch zeer vaardig en denken met je mee wanneer er dingen beter kunnen.”

Sebastiaan de Wit

Eigenaar

Tuinmeubelen.nl Magento 2 koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën