JustBetter logo black
JustBetter Statamic
Statamic specialist

Samen naar een perfect resultaat .

Een website is het middelpunt en veelal eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Wij zorgen ervoor dat de websites die wij ontwikkelen resultaat opleveren middels de nieuwste technieken, converterende maatwerk designs en gerichte online marketing adviezen. Onze jarenlange ervaring en team van gretige professionals helpen je graag verder.

Op basis van Statamic

Door de korte lijnen en onze Agile werkwijze realiseren wij op korte termijn resultaatgerichte websites. We doen dat op basis van het content management systeem Statamic wat ontwikkeld is middels Laravel. Dit zorgt ervoor dat Statamic stabiel, snel en veilig is. Dit biedt ongekende mogelijkheden.

Statamic biedt onze klanten de volgende voordelen:

  • Razendsnelle websites;
  • Groene Google Lighthouse/Pagespeed scores;
  • Intuïtief, gebruiksvriendelijk CMS;
  • Statamic is zeer veilig ten opzichte van andere CMS’en zoals WordPress.

10+ Statamic projecten

Custom design

Stabiel, snel & veilig

We houden van een uitdaging

Daag ons uit op het gebied van Statamic. Wij hebben voor grote en kleinere klanten diverse Statamic uitdagingen getackeld. Voor Ruiter Dakkapellen hebben wij bijvoorbeeld een maatwerk design en verschillende maatwerk componenten ontwikkeld. In deze case staat alles in het teken van groene Google Lighthouse scores. Voor City App Tour hebben wij een goed converterende website ontwikkeld en Statamic commerce geïntegreerd.

Agile werkwijze

Met onze klanten werken wij graag middels een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie en transparantie voor beide partijen is gewaarborgd. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, om samen met onze klanten een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Geef ons een belletje

+31 (0)72 - 710 00 94

Stuur ons een berichtje

hello@justbetter.nl
In 4 stappen JustBetter

1. UX / UI Design

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Daarnaast werken onze UX designers nauw samen met onze online marketeers, waardoor de website volledig geoptimaliseerd is voor het beste resultaat in Google en een goede gebruikerservaring!

2. Statamic Development

Onze Statamic / Laravel developers maken van jouw wensen en ideeën realiteit. Wij staan er om bekend nieuwe technologieën snel te omarmen en succesvol toe te passen.

3. Online Marketing

Ons online marketing team is bij het gehele proces betrokken. Zij werken van het begin tot eind aan het borgen en behalen van jouw online business doelstellingen.

4. Onderhoud & Optimalisatie

Op tweewekelijkse basis optimaliseren en onderhouden wij jouw Statamic website. Wij nemen je bij de hand bij het behalen van jouw doelstellingen.

JustBetter is al jaren onze vertrouwde partner voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze website. Toen de wens ontstond voor het ontwikkelen van een nieuwe werken-bij website, was de keuze natuurlijk snel gemaakt om dit samen met JustBetter te doen. We hadden hoge verwachtingen van deze nieuwe website, maar deze hebben ze meer dan overtroffen. Ze hebben ons geholpen om onze visie om te zetten naar een design dat onze Employer Brand perfect vertegenwoordigt en qua UX heel goed doordacht is. De website is dus niet alleen heel aantrekkelijk geworden, maar is ook heel gemakkelijk te gebruiken door onze bezoekers. Dankzij de creativiteit, flexibiliteit en expertise van JustBetter hebben we een website waar we heel trots op zijn en die perfect past bij onze organisatie.

Danique van der Hoek

Online Marketing Coördinator - Ranzijn tuin & dier

Onze website highlights. Ben jij de volgende ?

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën