De keuze voor JustBetter .

Maatwerk

NRG ontwikkelt, bestraalt en distribueert nucleaire medicijnen en is deskundig op het gebied van radioactiviteit en straling. Als wereldmarktleider in het leveren van nucleaire medicijnen heeft NRG als doel om de volgende generatie nucleaire medicijnen te ontwikkelen. Om zo met nucleaire oplossingen positief bij te dragen aan het leven van mensen.

NRG heeft verschillende software-oplossingen ontwikkeld die helpen bij het verantwoord toepassen van nucleaire technologie. Eén van deze oplossingen is ReGuard, een maatwerk PHP applicatie die fungeert als een digitaal Kernenergiewetdossier. NRG was op zoek naar een partij die hen kon helpen bij het beheren en optimaliseren van deze applicatie. NRG heeft gekozen voor JustBetter vanwege onze hoogwaardige PHP kennis en ervaring met het Zend Framework (Laminas), waar zowel Magento als de huidige versie van ReGuard op gebaseerd zijn. Daarnaast hebben we veel ervaring met het upgraden van maatwerk applicaties naar moderne, kwalitatieve standaarden.

Specialismen

 • Maatwerk PHP applicaties
 • Sterke agile samenwerking
 • Laravel
NRG JustBetter

Specialist in maatwerk PHP applicaties

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen en optimaliseren van maatwerk PHP applicaties. Voor NRG hebben we deze ervaring ingezet om de maatwerk PHP applicatie ReGuard te onderhouden en optimaliseren.

Agile werkwijze

Bij JustBetter houden we van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met ons team zorgt voor het beste resultaat. Samen met NRG werken wij dan ook volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie. Elke sprint voegt waarde toe aan de maatwerk applicatie van NRG.

Laravel specialist

Onze developers zijn gespecialiseerd in ontwikkelen middels Laravel. Dit zorgt ervoor dat geen enkele technische uitdaging te groot is voor onze developers. Deze Laravel kennis zetten wij in bij het herschrijven van de huidige applicaties van NRG met een moderne frontend.

Onze resultaten.

Voor NRG zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud van hun maatwerk PHP applicatie, genaamd ReGuard. ReGuard fungeert als digitaal Kernenergiewetdossier en helpt bedrijven zoals ziekenhuizen om hun stralingsbeschermingsorganisatie efficiënt en volgens de verplichtingen van de Kernenergiewetvergunning te beheren. ReGuard biedt onder andere:

 • Een overzicht van alle bronnen (toestellen, ingekapselde bronnen, open bronnen)
 • Medewerkers binnen de stralingsbeschermingsorganisatie
 • Dosimetrie uitslagen
 • Risicoanalyse
 • Afvalmanagement
 • Proactieve vergunningtoetsing

Dankzij ReGuard hebben bedrijven inzicht in alle relevante aspecten van stralingsbescherming in één systeem. Om de continuïteit van ReGuard te waarborgen, ondersteunen wij NRG bij het onderhoud van de huidige ReGuard applicatie.

NRG ReGuard

Naast het onderhouden zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuwe applicatie middels Laravel, met een moderne frontend. De nieuwe applicatie is een stuk sneller en ontwikkeld aan de hand van de nieuwste technieken. De moderne frontend maakt de applicatie een stuk gebruiksvriendelijker en intuïtiever voor medewerkers.

Om de overstap van de oude naar de nieuwe applicatie zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we in de nieuwe applicatie hetzelfde datamodel aangehouden als in de huidige applicatie. Daardoor is geen datamigratie nodig en kan NRG gefaseerd overstappen op de nieuwe applicatie. Zo is het mogelijk om beide applicaties naast elkaar te gebruiken en gebruikers langzaam te laten wennen aan de nieuwe applicatie.

Samen met het development team van NRG voegen we iedere sprint nieuwe testbare functionaliteiten toe aan de applicaties van NRG. Dankzij de actieve samenwerking, twee wekelijkse sprints en de goede product owner aan de kant van NRG halen we het beste uit de maatwerk applicaties van NRG.

De samenwerking met JustBetter is erg prettig. Vakkundige developers die goed en efficiënt werken geven mij het vertrouwen dat het beheer en onderhoud van onze software in de juiste handen is.

Freek

NRG

Bekijk ook onze andere maatwerk cases.

Groot Techniek

Succesvolle Microsoft Navision B2B/B2C integratie met Magento 2 en Akeneo.

Fietsenwinkel.nl maatwerk applicaties

Het reorganiseren en verbeteren van het interne maatwerk landschap.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

 • Concrete vervolgstappen
 • Innovatieve ideeën