De keuze voor JustBetter .

Stegman, één van de grootste leveranciers van kerstpakketten en relatiegeschenken in de Benelux, heeft JustBetter gekozen als online partner met als eerste doel om een nieuwe Laravel applicatie te ontwikkelen voor het keuzeconcept PersoonlijkeNoot.

Op het gebied van online keuzeconcepten is Stegman één van de pioniers. PersoonlijkeNoot biedt de mogelijkheid om jouw medewerkers/collega’s zelf hun eigen (kerst)geschenk te laten kiezen in een gepersonaliseerde webshop. Deze webshop kan zelf door het bedrijf worden ingericht.

Stegman heeft voor een samenwerking met ons gekozen gezien de ruime Laravel ervaring, de mogelijkheden, korte lijnen en vrijheden die het Stegman in de toekomst zal bieden.

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX design
  • Online marketing

Platform

  • Laravel
Maatwerk Laravel applicatie

Specialistische Laravel kennis

Middels onze specialistische Laravel kennis hebben wij diverse technische uitdagingen getackeld. Geen wens is onmogelijk gebleken voor Stegman en JustBetter!

Alles onder één dak

De samenwerking met Stegman is full-service. UX design, Laravel development, hosting en online marketing voeren wij uit. Hierdoor zijn de lijnen kort en is de samenwerking succesvol.

Korte lijnen

Dankzij de korte lijnen zijn in een zeer korte tijd zowel de project verwachting en planning ruimschoots behaald. Dit alles door middel van onze Agile werkwijze die hiervoor als basis heeft gediend.

Onze resultaten .

Grote tijdwinst voor Stegman .

De medewerkers ervaren zeer veel tijdwinst door het werken met de nieuwe applicatie. Zo werd er bijvoorbeeld in het verleden gebruik gemaakt van Excel exports om resultaten inzichtelijk te krijgen. In de nieuwe Laravel omgeving hebben wij dit allemaal ingebouwd. Tevens zijn er door een scherpe UX blik veel UX hobbels weggenomen.

Meer keuze voor klanten

De klanten van Stegman, die gebruik maken van PersoonlijkeNoot, kunnen uit een breder scala van webshops kiezen om hun relatie geschenken aan hun doelgroep aan te bieden. Tevens kunnen de klanten van Stegman eenvoudig zelf een webshop aanmaken voor hun doelgroep.

Sterk verbeterde webshops

Deze webshops zijn daarnaast sterk verbeterd. Middels nieuwe front-end technieken zijn de webshops klaar voor de toekomst. Hierdoor is Stegman middels het keuzeconcept PersoonlijkeNoot ook de komende jaren een voorloper in de markt.

Koppeling met externe systemen

We hebben de nieuwe Laravel applicatie gekoppeld aan drie externe systemen. Deze systemen zorgen voor de verzending van de artikelen, voor het aanbod aan cadeaukaarten en voor het aanbod aan diverse tijdschriften in PersoonlijkeNoot.

Laravel applicatie Stegman

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën