De keuze voor JustBetter .

Statamic

Berend Botje één van de grootste aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland, verzorgt de opvang van meer dan 3.500 kinderen op ruim 60 locaties en bij meer dan 300 gastouders. Hun aanbod omvat diverse vormen van kinderopvang, waaronder kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.

Berend Botje zocht naar een partner die hen kon helpen bij de ontwikkeling van zowel een werken-bij als een corporate website. Na het succesvol opzetten van de werken-bij website voor Berend Botje, zijn we de uitdaging aangegaan om samen met Berend Botje een nieuwe corporate website te ontwikkelen.

Specialismen

  • UX design
  • Full Stack Development
  • Super Snelle Hosting

Platform

  • Statamic
  • Laravel

Een op maat UX design traject

We hebben samen met Berend Botje meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Deze wensen hebben we in combinatie met onze eigen best practices en de laatste design trends verwerkt in het design van de corporate website. De website heeft een professionele uitstraling die goed past bij Berend Botje en potentiële medewerkers die zij wil aantrekken.

Specialist in Statamic

In het verleden hebben we bij JustBetter websites ontwikkeld middels WordPress. Dit heeft als nadeel dat de ontwikkeling traag gaat en de oplossingen niet 100% future proof zijn. Wij bieden onze klanten graag een toekomstbestendige oplossing aan, daarom ontwikkelen we websites middels Statamic. Statamic is een content management systeem ontwikkeld middels Laravel. Dit zorgt ervoor dat Statamic stabiel, snel en veilig is. Dit biedt ongekende mogelijkheden. Statamic kent voor ons geen geheimen meer. Hierdoor is geen uitdaging te groot voor Berend Botje.

Flexibiliteit en korte lijnen

Bij JustBetter houden we van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met ons team zorgt voor het beste resultaat. Met Berend Botje werken wij dan ook volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige en toekomstige online situatie. Samen bijven we de websites van Berend Botje optimaliseren. Zo voegt elke sprint waarde toe aan de websites van Berend Botje.

Onze resultaten .

State-of-the-art design

Een hoogtepunt van de nieuwe situatie is het gebruiksvriendelijke high-end design. Samen met Berend Botje hebben we meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Op basis van deze sessies hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld die perfect aansluit bij Berend Botje en haar doelgroep. Daarnaast hebben we een grondige analyse gemaakt van de beschikbare data uit het verleden om de belangrijkste pagina's, interacties en conversiemomenten vast te stellen. Op basis van deze data, onze eigen best practices en de laatste designtrends hebben we het visuele ontwerp in de nieuwe huisstijl ontwikkeld.

Het visuele ontwerp is opgebouwd volgens een component based benadering, waarbij voor elk component meerdere varianten zijn gepresenteerd. Deze componenten vormen de bouwstenen voor de verschillende pagina's. Dit is ook doorgetrokken in de frontend, waardoor de componenten gemakkelijk aanpasbaar en toepasbaar zijn in de gehele website.

Statamic website voor Berend Botje

Groene pagespeedscores

Wij werken graag met de nieuwste en snelste technieken. Om de corporate website van Berend Botje naar het volgende niveau te tillen, hebben we Statamic ingezet. Statamic is een contentmanagementsysteem ontwikkeld middels Laravel. De flat database van Statamic, onze geoptimaliseerde hosting configuratie en verschillende snelheidsoptimalisaties, zorgen voor groene pagespeed scores op berendbotje.nl. Dit creëert een optimale gebruikservaring en draagt bij aan een goede organische vindbaarheid.

Berend Botje light house scores

Locatiezoeker

Berend Botje heeft meer dan 60 locaties verspreid over heel Noord-Holland, waar diverse vormen van opvang worden aangeboden. Via de locatiezoeker kunnen ouders eenvoudig en snel een locatie in hun buurt vinden. Vanuit de locatiezoeker is het mogelijk om door te klikken naar een locatiedetailpagina. Hier vinden ouders specifieke informatie over de betreffende locatie en de beschikbare opvangtypes, variërend van openingstijden tot het pedagogisch beleid.

Kostenindicatie Berend Botje

De kostenindicatie is één van de belangrijkste onderdelen van de Berend Botje corporate website. Ouders kunnen hier per kind berekenen wat de maandelijkse netto kosten zijn voor de verschillende vormen van kinderopvang die Berend Botje aanbiedt. Deze berekeningen zijn gebaseerd op diverse factoren, waaronder het toetsingsinkomen, het uurtarief, en eventuele toeslagen.

De berekeningen van deze toeslagen veranderen jaarlijks. In de oude situatie was Berend Botje aan het begin van het jaar dagen bezig met het invoeren van de nieuwe tarieven. In de nieuwe situatie hebben we dit geautomatiseerd, zodat de aangepaste tarieven binnen een uur online staan. Dit zorgt voor een flinke tijdsbesparing bij Berend Botje.

De samenwerking met JustBetter beviel bij mijn vorige werkgever dermate goed, dat ik wederom bij Kinderopvang Berend Botje graag met hen in zee wilde gaan. Na de realisatie van de werkenbij website, zijn ze aan de slag gegaan met de corporate website. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering heb ik hen als een nuchtere, betrouwbare en professionele partij ervaren. Ze hebben niet alleen een eigentijdse en functionele website voor ons ontworpen en gebouwd, maar ze gaan ook verder dan dat. Tijdens het gehele traject, en na de oplevering van de websites, blijven ze gepassioneerd, betrokken en gaan ze merkbaar voor het beste resultaat. Om deze redenen kan ik JustBetter van harte aanbevelen.

Eline Balder

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën