De keuze voor JustBetter .

Magento 2

WTW Filter Store is onderdeel van AFPRO Filters, al 40 jaar de wereldwijde leverancier op het gebied van filters. AFPRO Filters levert onder andere aan bedrijven, theaters en ziekenhuizen. WTW Filter Store helpt haar klanten bij het vinden van de juiste WTW filters en levert uit eigen voorraad. Gezonde lucht voor een zo laag mogelijke prijs. AFPRO Filters / WTW Filter Store heeft ons gevraagd om de groei die met de Magento 1 webshop is gemaakt te continueren in een nieuwe, toekomstbestendige Magento 2 webshop.

Om de groei internationaal door te zetten hebben wij middels alle learnings van WTW Filter Store met de Magento 1 webhop, beschikbare data en de learnings uit de markt WTW Filter Store een vliegende start met de nieuwe Magento 2 webshop gegeven.

Specialismen

  • Super Snelle Hosting
  • Full Stack Development
  • Component based UX design

Specialist in Magento 2

Magento 2 kent voor onze developers geen geheimen meer. Zo hebben we samen met WTW Filter Store een eerste sprong gemaakt richting moderne technieken en oplossingen (i.p.v. het verouderde Magento 1) en WTW Filter Store een voorsprong gegeven door gebruik te maken van de reeds bewezen JustBetter Magento 2 basis.

JustBetter thema

Bij WTW Filter Store hebben we gebruik gemaakt van het eigen JustBetter Magento 2 thema voor het ontwikkelen van de front-end. Hierdoor kunnen wij eenvoudiger en volledig losgaan bij de ontwikkeling van het design op basis van de wensen van WTW Filter Store. Tevens is de Magento 2 webshop toekomst-proof gezien wij middels het JustBetter thema vrijwel alle elementen op de webshop eenvoudig kunnen verplaatsen.

Component Based UX design

Met de stap naar een Magento 2 webshop hebben wij met WTW Filter Store alle product / markt learnings, alle feitelijke learnings uit beschikbare marketing data en al onze eigen best practices gecombineerd tot een eigentijds conversieverhogende look & feel. De volgende stappen zijn middels een nauwe samenwerking met WTW Filter Store genomen om te komen tot het gezamenlijk eindresultaat: design intake, workshop (rapid) prototyping, online styleguide, wireframes en visuele componenten.

Onze resultaten .

WTW Filter Store – Magento 2 .

We zijn samen met WTW Filter Store de uitdaging aangegaan om een nieuwe Magento 2 webshop te realiseren middels een conversieverhogend component based UX design. Tevens hebben we een aantal specials ontwikkeld die de klant helpen bij het kiezen van het juiste filter.

Door de inzet van kwalitatieve externe en eigen ontwikkelde JustBetter Magento 2 extensies en het JustBetter thema. Hebben wij WTW Filter Store toekomst-proof gemaakt en een voorsprong gegeven door gebruik te maken van de reeds bewezen door JustBetter ontwikkelde Magento 2 basis.

Een snelle zoekfunctie dankzij Elasticsearch.

Het inzetten van Elasticsearch zorgt snel voor de juiste zoekresultaten en toont aan de bezoekers wat de populairste zoektermen zijn. Zo vinden de bezoekers van WTW Filter Store dankzij Elasticsearch direct wat ze zoeken. Dit zorgt voor een goede gebruikerservaring en uiteindelijk meer conversies.

Multi Store (Nederland / Duitsland) inclusief Geo Popup

De webshop bestaat uit een Nederlandse en een Duitse variant (WTWfilterstore.nl & KWLfilterstore.de). Hierbij heeft JustBetter een Geo Popup ontwikkeld welke ervoor zorgt dat bezoekers uit een ander land dan bijvoorbeeld Nederland of Duitsland een popup de te zien krijgt welke de bezoeker naar de juiste store leidt.

WTW Filter Store Magento 2 webshop JustBetter
WTW Filter Store uitgelicht

Een kwalitatieve Magento 2 webshop met meerdere specials.

Herhaalbestellingen triggeren

Op de homepage kunnen bezoekers (ook zonder account) eenvoudig door middel van het invullen van hun e-mailadres een mail ontvangen van hun laatste bestelling. Zodoende kan men snel een herhaalbesteling plaatsen.

Staffelkorting

Op meerdere plekken in de webshop is de mogelijkheid tot het geven van staffelkorting geimplementeerd. Deze staffelkorting kan per product beheerd worden in Magento. Tevens worden bezoekers op meerdere plekken getriggerd om gebruik te maken van de staffelkorting om zodoende de gemiddelde orderwaarde te verhogen.

Vind uw WTW filter

Op de homepage kunnen bezoekers snel het juiste filter vinden door gebruik te maken van de filterconfiguratie box. Deze functionaliteit is volledig door de klant te beheren en te configureren in Magento.

Kwalitatieve Hosting

Door de specialistische Magento 2 hosting oplossing op maat die we hebben opgezet is WTW Filter Store klaar voor de toekomst. Door de vele bezoekers, orders, klantaccounts, zware fuctionaliteiten en processen dient alles zo efficient mogelijk te verlopen om de server zo min mogelijk te belasten en serieuze piek momenten eevoudig aan te kunnen. Door onze dynamische en innovatieve hosting oplossing kan WTW Filter Store helemaal los gaan in Duitsland.

WTW Filter Store JustBetter

WTW Filter Store Magento 2 koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën