De keuze voor JustBetter .

Statamic

City App Tour biedt diverse audiogidsen aan in de toerisme branche. Toeristen kunnen op de website van City App Tour een audiogids aanschaffen voor de stad die zij bezoeken. Middels de City App Tour app die gratis gedownload kan worden (voor iOS en Android) kunnen toeristen alle bezienswaardigheden bekijken tijdens de uitgestippelde wandeltocht en genieten van de verhalen van de virtuele audiogids.

City App Tour was opzoek naar een partij die hen kon helpen bij het realiseren van een kleinschalige webshop op maat, welke qua UX design volledig aan de eisen en wensen voldoet van de specifieke doelgroep van City App Tour. We hebben voor City App Tour middels Statamic een webshop onwikkeld waar beleving, snelheid en gerichte informatie een grote rol speelt.

Specialismen

  • UX design
  • Full Stack Development
  • Super Snelle Hosting

Platform

  • Statamic
  • Laravel

Specialist in Statamic

In het verleden hebben we bij JustBetter websites ontwikkeld middels WordPress. Dit had als nadeel dat de ontwikkeling traag ging en de oplossingen niet 100% future proof waren. Wij bieden onze klanten graag een toekomstbestendige oplossing aan, daarom ontwikkelen we websites middels Statamic. Statamic is een content management systeem ontwikkeld middels Laravel. Dit zorgt ervoor dat Statamic stabiel, snel en veilig is. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden voor de toekomst van City App Tour.

Een op maat UX design traject

We hebben samen met City App Tour meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Deze wensen hebben we in combinatie met onze eigen best practices en de laatste design trends verwerkt in het design van de nieuwe website. De website heeft een professionele en sfeervolle uitstraling die goed past bij City App Tour en haar potentiële klanten.

Flexibiliteit en korte lijnen

Bij JustBetter houden we van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met ons team zorgt voor het beste resultaat. Met City App Tour werken wij dan ook volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige en toekomstige online situatie. Samen blijven we de website van City App Tour optimaliseren. Om zo samen het beste uit de online business van City App Tour te halen.

Onze resultaten .

Groene pagespeed scores

Wij werken graag met de nieuwste en snelste technieken. Voor het ontwikkelen van de webshop van City App Tour hebben we daarom Statamic ingezet. Statamic is ontwikkeld middels Laravel en maakt gebruik van nieuwe en snellere technieken. De flat database van Statamic zorgt dat pagina's zowel op de frontend als in de backend snel laden. Dit in combinatie met geoptimaliseerde hosting configuratie en een aantal JustBetter snelheid optimalisaties zorgt voor groene pagespeed scores bij de City App Tour webshop.

Multi language webshop

Wij hebben de Statamic webshop voor City App Tour ontwikkeld in 7 talen. Tevens heeft City App Tour de vrijheid om het concept verder ut te rollen in meerdere landen en talen. Middels Statamic kan City App Tour eenvoudig pagina's kopieren naar een andere taal en deze vertalen.

Statamic website City App Tour

Koppeling met Caught

Wij hebben de Statamic webshop voor City App Tour gekoppeld aan de location based app van Caught. Wanneer een bezoeker een order plaatst in de webshop dan wordt deze naar het systeem van Caught geschoten. Het systeem van Caught genereert een QR code en een vier cijferige inlogcode welke terug wordt gecommuniceerd aan de webshop. De bezoeker ontvangt deze dan in zijn/haar e-mail inbox en kan gebruik maken van de location based app van City App Tour om te genieten van een van de vele audiogidsen.

JustBetter heeft ons vanaf het eerste gesprek het vertrouwen gegeven dat zij de juiste partij waren om onze webshop te ontwikkelen. Zij hebben dit gedurende het gehele traject, waarin we samen zijn opgetrokken, waargemaakt. Wij zijn onder de indruk van het service-level van dit mooie team professionals!

Fons Hoffmans

Bekijk ook onze andere cases.

Werken bij Berend Botje

Een Statamic website met custom UX design!

Ruiter dakkapellen

Een razendsnelle Statamic website met maatwerk UX design.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën