Meubelzorg

Meer resultaten uit online marketing campagnes.

wordpress

De keuze voor JustBetter .

Meubelzorg is één van de grootste leveranciers in sta-op stoelen, relaxstoelen, massagestoelen en relaxbanken. Dankzij de specialistische kennis van Meubelzorg vinden zij voor iedereen een geschikte stoel. De stoelen zijn van hoge kwaliteit en op maat gemaakt.

Meubelzorg heeft voor JustBetter gekozen om de volgende stap in online marketing te maken en de online groeiplannen die het bedrijf heeft kracht bij te zetten. Na een korte analyse van alle online marketing campagnes zagen wij direct een aantal kansen voor Meubelzorg om meer resultaat uit de online campagnes te halen. Dit heeft zich vertaald in succesvolle campagnes op Google Ads en Facebook Ads.

Specialismen

  • Online marketing
  • Online targeting
  • WordPress

Platform

  • Google Ads
  • Facebook Ads
  • Bing Ads
Online marketing meubelzorg

Proactiviteit

Onze online marketeers komen proactief met ideeën en tips om de online marketing campagnes te verbeteren.

Data-driven

Onze online marketeers maken alle relevante elementen meetbaar. Zo kunnen we beslissingen gericht onderbouwen met data.

Communicatie

Bij JustBetter houden we van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met onze online marketeers zorgt voor het beste resultaat!

De opdracht.

Een sterk marketingplan

Een goede voorbereiding is het halve werk. Aan de hand van een uitgebreide analyse hebben we een sterke marketingcampagne opgezet, waarin we goed hebben gekeken naar de kenmerken en behoeftes van de doelgroep. We hebben ervoor gekozen om de campagne eerst breed uit te zetten, en doormiddel van data specifiekere campagnes op te zetten. Hierdoor nemen we geen beslissingen op gevoel, maar kunnen we het onderbouwen met data.

All-in pakket

Doordat Meubelzorg de volledige online marketing heeft uitbesteed aan JustBetter, kunnen wij optimalisaties doorvoeren op alle kanalen. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld op Facebook een specifieke campagne laten draaien, die uiteindelijk weer aansluit op Google Ads.

Meten is weten

Via Google Analytics houden wij uitgebreid bij hoe de campagnes presteren. Doormiddel van A/B testen kijken we welke advertenties het beste presteren. Met deze gegevens als basis zijn we continue bezig met het optimaliseren van de campagnes.

"De samenwerking met JustBetter is vanaf dag 1 helemaal super. Korte lijnen, goede resultaten en specialistische kennis. Ik geef het bedrijf dan ook een dikke 10.”

Eigenaar Meubelzorg

Bekijk ook onze andere toffe cases.

Noordwest Ziekenhuisgroep

Het personeelstekort oplossen met online marketing.

Ranzijn Tuin & Dier

Een sterk verbeterd e-commerce landschap.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën