Statamic

De keuze voor JustBetter .

Meubelzorg is één van de grootste leveranciers in sta-op stoelen, relaxstoelen, massagestoelen en relaxbanken. Dankzij de specialistische kennis van Meubelzorg vinden zij voor iedereen een geschikte stoel. De stoelen zijn van hoge kwaliteit en op maat gemaakt.

Meubelzorg was op zoek naar een partij die hen kon helpen bij het realiseren van een nieuwe website welke qua UX design, conversie optimalisatie en snelheid volledig aan de eisen en wensen voldoet van de specifieke doelgroep en aan alle opgestelde online marketing eisen en wensen. We hebben voor Meubelzorg middels Statamic een website ontwikkeld waar beleving, snelheid en gerichte informatie een grote rol speelt.

Specialismen

  • UX design
  • Full Stack Development
  • Online marketing consultancy

Platform

  • Statamic
  • Laravel

Specialist in Statamic

In het verleden hebben we bij JustBetter websites ontwikkeld middels WordPress. Dit had als nadeel dat de ontwikkeling traag ging en de oplossingen niet 100% future proof waren. Wij bieden onze klanten graag een toekomstbestendige oplossing aan, daarom ontwikkelen we websites middels Statamic. Statamic is een content management systeem ontwikkeld middels Laravel. Dit zorgt ervoor dat Statamic stabiel, snel en veilig is. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden voor de toekomst van Meubelzorg.

Een op maat UX design traject

We hebben samen met Meubelzorg meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Deze wensen hebben we in combinatie met onze eigen best practices en de laatste design trends verwerkt in het design van de nieuwe website. De website heeft een professionele en sfeervolle uitstraling die goed past bij Meubelzorg en haar potentiële klanten.

Flexibiliteit en korte lijnen

Bij JustBetter houden we van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met ons team zorgt voor het beste resultaat. Met Meubelzorg werken wij dan ook volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige en toekomstige online situatie. Samen blijven we de website van Meubelzorg optimaliseren. Om zo samen het beste uit de online business van Meubelzorg te halen.

Onze resultaten.

Groene pagespeed scores

Wij werken graag met de nieuwste en snelste technieken. Voor het ontwikkelen van de website van Meubelzorg hebben we daarom Statamic ingezet. Statamic is ontwikkeld middels Laravel en maakt gebruik van nieuwe en snellere technieken. De flat database van Statamic zorgt dat pagina's zowel op de frontend als in de backend snel laden. Dit in combinatie met een aantal JustBetter snelheid optimalisaties zorgt voor groene pagespeed scores bij Meubelzorg.

Multi language website

Wij hebben de Statamic website voor Meubezorg ontwikkeld in drie talen. Tevens heeft Meubelzorg de vrijheid om het concept verder uit te rollen in meerdere landen en talen. Middels Statamic kan Meubelzorg eenvoudig pagina's kopiëren naar een andere taal en deze vertalen. Koppeling met Teamleader Bezoekers die interesse hebben in een sta-op stoel, relaxstoel, massagestoel of relaxbank kunnen dit kenbaar maken door een formulier in te vullen op de website. JustBetter heeft een koppeling tussen de Statamic website en het CRM (customer relationship management) systeem Teamleader ontwikkeld. Bezoekers die een formulier invullen komen in Teamleader terecht. In Teamleader verzorgt Meubelzorg de verdere afhandeling.

Een gebruiksvriendelijke website met future proof design

Een hoogtepunt van de nieuwe situatie is het gebruiksvriendelijke future proof design. We hebben samen met Meubelzorg meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Deze wensen hebben we in combinatie met onze eigen best practices en de laatste design trends verwerkt in het design van de nieuwe website voor Meubelzorg. De website is mobile first, heeft een professionele uitstraling en bevat verschillende conversieverhogende elementen. Zo worden potentiële klanten optimaal bediend op de nieuwe website van Meubelzorg.

"De samenwerking met JustBetter is vanaf dag 1 helemaal super. Korte lijnen, goede resultaten en specialistische kennis. Ik geef het bedrijf dan ook een dikke 10.”

Eigenaar Meubelzorg

Meubelzorg Statamic koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

  • Teamleader
  • Feedback company
Bekijk ook onze andere toffe cases.

Ruiter Dakkapellen

Een razendsnelle Statamic website met maatwerk UX design.

Werken bij Ranzijn

Een Statamic website met state-of-the-art UX design.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën