De keuze voor JustBetter .

Statamic

Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak waar je terecht kunt voor je tuin, dier en huis. Ranzijn tuin & dier heeft 15 offline vestigingen en een overkoepelende webshop waar je de artikelen online kan bestellen. Samen met Ranzijn tuin & dier werken we al jaren met veel plezier aan de ontwikkeling van hun online landschap.

Vanwege de grote vraag naar personeel binnen Ranzijn tuin & dier was een werken-bij website een logische volgende stap in de ontwikkeling van het online landschap van Ranzijn tuin & dier. We hebben voor Ranzijn tuin & dier een werken-bij multisite ontwikkeld middels Statamic waar de verschillende doelgroepen van Ranzijn tuin & dier op de juiste manier worden aangesproken. Dankzij de koppeling met Yellow Yard (HR software) is intern een grote efficiencyslag doorgevoerd.

Specialismen

  • UX design
  • Full Stack Development
  • Super Snelle Hosting

Platform

  • Statamic
  • Laravel

Maatwerk UX design

We hebben samen met Ranzijn tuin & dier meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Deze wensen hebben we in combinatie met onze eigen best practices en de laatste design trends verwerkt in de designs van de werken-bij websites. De websites hebben een super soepele UX flow en een uitstraling die het Employer Brand van Ranzijn tuin & dier perfect vertegenwoordigt bij de verschillende doelgroepen.

Statamic koppelingen

Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Statamic aan verschillende systemen. Voor Ranzijn tuin & dier hebben we een een koppeling ontwikkeld tussen Statamic en Yellow Yard, waardoor vacatureteksten automatisch op de werken-bij websites van Ranzijn tuin & dier worden geplaatst en sollicitatieformulieren direct naar Yellow Yard worden gestuurd. Verschillende elementen op de vacaturepagina's zijn geautomatiseerd, inclusief testimonials, tekstelementen, locatie en metadata. Dit bespaart Ranzijn tuin & dier veel tijd.

Specialist in Statamic

In het verleden hebben we bij JustBetter websites ontwikkeld middels WordPress. Dit heeft als nadeel dat de ontwikkeling traag gaat en de oplossingen niet 100% future proof zijn. Wij bieden onze klanten graag een toekomstbestendige oplossing aan, daarom ontwikkelen we websites middels Statamic. Statamic is een content management systeem ontwikkeld middels Laravel. Dit zorgt ervoor dat Statamic stabiel, snel en veilig is. Dit biedt ongekende mogelijkheden. Statamic kent voor ons geen geheimen meer. Hierdoor is geen uitdaging te groot voor Ranzijn tuin & dier.

Onze resultaten .

We zijn samen met Ranzijn tuin & dier de uitdaging aangegaan om werken-bij websites te ontwikkelen middels Statamic. De werken-bij websites hebben als belangrijkste doel het vertegenwoordigen van het Employer Brand en het werven van nieuwe medewerkers. Vanwege de grote verschillen tussen de belangrijkste doelgroepen van Ranzijn tuin & dier is besloten om twee websites te ontwikkelen, een werken-bij website voor de dierenartspraktijken en een werken-bij website voor retail.

Een state-of-the-art UX design

Hoogtepunten van de nieuwe situatie zijn de super soepele UX flow en het future proof design. We hebben samen met Ranzijn tuin & dier meerdere creatieve sessies gehouden om alle design wensen in kaart te brengen. Deze wensen hebben we in combinatie met onze eigen best practices en de laatste design trends verwerkt in het design van de werken-bij websites. De werken-bij websites zijn mobile first, hebben een wervende uitstraling en bevatten verschillende conversieverhogende elementen. De door Ranzijn tuin & dier aangeleverde content in de vorm van video's, foto's en teksten maken de websites compleet. Zo worden potentiële medewerkers optimaal bediend op de nieuwe werken-bij websites van Ranzijn tuin & dier.

Statamic website werken bij Ranzijn

Groene pagespeedscores

Wij werken graag met de nieuwste en snelste technieken. Om de werken-bij websites van Ranzijn tuin & dier naar het volgende niveau te tillen, hebben we gebruik gemaakt van Statamic, een cutting-edge contentmanagementsysteem ontwikkeld middels Laravel. Door de flat database van Statamic en onze geoptimaliseerde hosting configuratie, laadt de website supersnel op zowel de frontend als backend. Dit in combinatie met onze JustBetter snelheid optimalisaties, zorgt voor groene pagespeed-scores bij de werken-bij websites van Ranzijn tuin & dier.

Koppeling met Yellow Yard (HR software)

Ranzijn tuin & dier maakt gebruik van Yellow Yard voor het beheren van de vacatures en het stroomlijnen van het sollicitatieproces. Voor Ranzijn tuin & dier hebben wij een koppeling ontwikkeld tussen Statamic en Yellow Yard. Middels deze koppeling worden vacatureteksten direct vanuit Yellow Yard op de werken-bij websites van Ranzijn tuin & dier geplaatst. Anderzijds worden ingevulde sollicitatieformulieren vanuit de website van Ranzijn tuin & dier direct naar Yellow Yard geschoten. Naast de vacatureteksten zijn de andere elementen zoals testimonials, tekstelementen, locatie en metadata op vacaturepagina's geautomatiseerd. Ranzijn tuin & dier hangt aan elk element die zij toevoegen in Statamic een locatie en een functie tag. Op basis van deze tags testimonials, tekstelementen, locatie en metadata automatisch toegevoegd aan de juiste vacature wanneer deze worden geïmporteerd vanuit Yellow Yard. Het automatiseren van dit proces heeft gezorgt voor een flinke efficiencyslag bij Ranzijn tuin & dier.

JustBetter is al jaren onze vertrouwde partner voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze website. Toen de wens ontstond voor het ontwikkelen van een nieuwe werken-bij website, was de keuze natuurlijk snel gemaakt om dit samen met JustBetter te doen. We hadden hoge verwachtingen van deze nieuwe website, maar deze hebben ze meer dan overtroffen. Ze hebben ons geholpen om onze visie om te zetten naar een design dat onze Employer Brand perfect vertegenwoordigt en qua UX heel goed doordacht is. De website is dus niet alleen heel aantrekkelijk geworden, maar is ook heel gemakkelijk te gebruiken door onze bezoekers. Dankzij de creativiteit, flexibiliteit en expertise van JustBetter hebben we een website waar we heel trots op zijn en die perfect past bij onze organisatie.

Danique van der Hoek

Online Marketing Coördinator

Werken bij Ranzijn Statamic koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

  • Yellow Yard logo

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën