Shoe Advisor - All4running

Tijdswinst, betere winkelflow en waardevolle running data!

Laravel

Naast het onderhoud, uitbouw, hosting en optimalisatie van All4running en 21RUN bouwt JustBetter ook diverse maatwerk Laravel applicaties voor All4running. Een daarvan is het uitlezen van data van de Shoe Advisor in de fysieke winkels van All4running.

Hoe werkt de Shoe Advisor precies?

Wanneer je jouw perfecte hardloopschoen wilt laten aanmeten kan je terecht in één van de All4running winkels. In deze winkels liggen een aantal atletiekbanen van 20 meter met daarin Shoe Advisor-scantechnologie. Hiermee registreert All4running, met behulp van meer dan 16000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis hiervan kunnen de adviseurs van All4running een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven.

Waardevolle klantdata

De gegevens van klanten die gebruikmaken van de Shoe Advisor worden ingevoerd in de Laravel applicatie die JustBetter heeft gebouwd. Door de koppeling met het ERP systeem staan alle producten die All4running ooit heeft verkocht in de applicatie. Op welke oude schoen heeft iemand gelopen en wat wordt zijn nieuwe schoen? Hierdoor wordt waardevolle klantdata vergaard. Verder kan er een concreet 360 graden klantprofiel gemaakt worden.

Laravel shoe advisor All4running

Tijdwinst en winkelflow

Wanneer de loper de juiste schoen aangemeten heeft gekregen. Kan deze direct afgerekend worden in de winkel. In de oude situatie werd deze informatie niet direct naar de kassa doorgeschoten, waardoor de loper zijn gegevens nogmaals moest doorgeven bij de kassa medewerk(st)er. Dit is verleden tijd met de nieuwe Laravel Shoe Advisor applicatie.

Uiteraard geeft deze informatie waardevolle marketing inzichten. Deze informatie wordt middels een koppeling naar het Data Management Platform van All4running geschoten. Vanuit hier kunnen er concrete marketing acties gedaan worden op lopersprofielen.

De nieuwe Shoe Advisor Laravel applicatie geeft All4running de volgende voordelen:

  • Integratie in de winkelflow
  • Snelle zoek functionaliteit
  • Op maat gemaakt lopersprofiel
  • Tijdswinst voor bezoekers en personeel
  • Data drive marketing mogelijkheden
Maatwerk Laravel

Bekijk onze andere Laravel cases.

BnB Loved

Laravel op z'n best.

PersoonlijkeNoot - Stegman Groothandel BV

Op zoek naar een 'state of the art' systeem om van geven een belevenis te maken.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën