Running.shop

Pushing Magento 2 to the limit!

De keuze voor JustBetter .

magento

Running.shop is onderdeel van All4running, een van de grootste running webshops in de Benelux. Om de groei internationaal verder door te zetten heeft All4running een nieuwe webshop onder de naam Running.shop opgezet. Een nieuw internationaal platform dat wordt geïntroduceerd in Denemarken en Zweden. All4running wil door super specialisme de beste shop ervaring aan zoveel mogelijk hardlopers bieden.

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX design

Specialist in Magento 2

Magento 2 kent voor JustBetter geen geheimen meer. Zo heeft JustBetter samen met Running.shop alles uit Magento 2 weten te halen.

Maatwerk UX design

Onze UX designers hebben voor Running.shop een maatwerk UX-design gemaakt, geheel volgens nieuwe Magento 2 usability standaarden en inzichten.

Akeneo

Onze developers hebben veel ervaring met Akeneo. Het inzetten van Akeneo heeft ervoor gezorgd dat de invoer van producten efficient en makkelijk gaat.

Onze resultaten .

StoreInfo – Akeneo – Magento 2.

We zijn samen met Running.shop de uitdaging aangegaan om een schaalbaar internationaal e-commerce landschap te creëren. Om deze schaalbaarheid te creëren hebben we gekozen voor de inzet van Akeneo (Product Informatie Management systeem). Het kassa/voorraad systeem dat door All4running/Running.shop wordt gebruikt is gekoppeld aan Akeneo. Dit zorgt ervoor dat de actuele voorraad in Akeneo staat. Verder wordt in Akeneo grote hoeveelheden productinformatie bijgehouden/bewerkt. Akeneo is de centrale en overzichtelijke plek voor wat betreft productdata.

Enkele voordelen van Akeneo zijn:

  1. Verrijking productinformatie voor alle aangesloten kanalen.
  2. Waarborging data kwaliteit
  3. Efficiëntie voor meertaligheid en open source, dus volledig aan te passen naar de wensen van Running.shop.

Alle productinformatie (bijvoorbeeld teksten, foto’s etc.) wordt vanuit Akeneo met één druk op de knop naar alle verschillende verkoopkanalen gestuurd. Op deze manier hebben we samen met Running.shop een schaalbaar e-commerce landschap gecreëerd.

magento 2 webshop running.shop

Running.shop uitgelicht

Internationale Magento 2 multishop klaar voor de toekomst.

Een innovatieve Magento 2 webshop.

We hebben Running.shop ontwikkeld in Magento 2. Door onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring uit eerdere Magento 2 projecten, hebben we met Running.shop een voorloper in de markt gecreëerd.

Multi-language webshop.

Running.shop richt zich op de Scandinavische markt. Running.shop is beschikbaar in drie verschillende talen Engels, Deens en Zweeds. In Akeneo wordt alle productinformatie netjes meertalig beheerd en in Magento wordt er met verschillende storeviews gewerkt.

Onze samenwerking kan ik samenvatten in 3 woorden: kwalitatief, no-nonsense en betrouwbaar.

Kristof van Malderen

Eigenaar

Bekijk ook onze andere Magento cases.

Tuinmeubelen.nl

Op zoek naar een super snelle en converterende Magento 2 webshop.

Ranzijn Tuin & Dier

Een sterk verbeterd e-commerce landschap.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën