Logo All4Running

All4running

Op zoek naar meer stabiliteit en Magento expertise.

De keuze voor JustBetter

De afgelopen jaren is All4running uitgegroeid tot één van de grootste running webshops van de Benelux! Met hun producten werkt All4running mee aan het verbeteren van de sportprestaties van hun klanten.

All4running heeft voor ons gekozen, omdat zij slechte ervaringen hadden met hun eerdere online partner. Daarom waren zij op zoek naar een pro-actieve partij met korte lijnen en specialistische ervaring met webshops.

Zij kozen voor ons vanwege onze specialismen en jarenlange ervaring op het gebied van Magento. Tevens was er direct een klik tijdens de eerste oriënterende gesprekken. De klik ontstond vanwege overeenkomende doelen: het streven naar het beste voor de klant en het positioneren als echte experts op de markt.

Over deze case

Specialismen

  •  Hosting
  •  Development
  •  UX Design
  •  Online Marketing

Platform

  • Magento 1

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Gecertificeerde Magento developers

Onze developers kennen geen geheimen meer op het gebied van Magento. Hierdoor is geen uitdaging te groot voor All4running.

Klantgerichte werkwijze

Wij communiceren voortdurend met All4running over de status van hun webshops. Daarnaast benaderen wij All4running pro-actief over mogelijke verbeteringen, zodat All4running alles uit hun online business kan halen.

Agile werkwijze

Wij werken met All4running volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie. Elke sprint zorgt ervoor dat er waarde wordt toegevoegd aan de business van All4running.

Wat onze partner zegt

“JustBetter is voor ons vanaf dag 1 een ‘game changer’ op het gebied development. Onze samenwerking kan ik samenvatten in 3 woorden: kwalitatief, no-nonsense en betrouwbaar.”

Kristof van MalderenEigenaar
Website van All4Running op laptop

"Kwalitatief, no-nonsense & betrouwbaar"

Website van All4Running op mobiel

Onze resultaten

Verbeteren van User Experience

De User Experience van All4running.nl is sterk verbeterd. Onze UX designers hebben op basis van analytics en best practices diverse implementaties gedaan. Een voorbeeld is de search en filtering van All4running. Bezoekers die zoeken of filteren in de webshop krijgen ‘instantly’ resultaten terug.

Een Magento webshop voor de toekomst

Door jarenlange opstapeling van verschillende toepassingen en verouderde software was de Magento installatie van All4running instabiel en traag. We hebben de Magento webshop van All4running op een compleet schone installatie gezet. Hierdoor worden Magento optimalisatie en update releases sneller live gezet en is het aantal bugfixes sterk gereduceerd.

Extra traffic naar de offline winkel

All4running heeft in Alkmaar en Amsterdam een atletiekbaan met daarin specialistische Shoe Advisor-scantechnologie. We hebben de ‘online Shoe Advisor agenda’ ontwikkeld om meer online bezoekers, die twijfelen over welke schoen zij moeten kopen, naar de offline winkel te trekken. Bezoekers kunnen eenvoudig een afspraak maken met een running expert. Sinds de livegang van de ‘online Shoe Advisor agenda’ zijn er al een groot aantal afspraken gemaakt.

Conversie optimalisatie tijdens het bestelproces

Om bezoekers zoveel mogelijk te helpen bij het plaatsen van een order, hebben we een redesign doorgevoerd van de winkelwagen en het bestelproces. In dit redesign zijn diverse conversie verhogende elementen doorgevoerd.

All4Running animatie van zoekfunctie

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

"Een 'game-changer' op het gebied van development"

Software van Shoe Advisor op tablet

"De webshop heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt"

Benieuwd hoe het resultaat is geworden?

We zijn trots op onze samenwerking met All4running en de resultaten die we samen bereikt hebben.

Bekijk het resultaat

Benieuwd naar wat we nog meer voor All4running hebben gedaan?

Naast het ontwikkelen van de Magento shop voor All4running hebben we een maatwerk applicatie ontwikkeld in Laravel.

Bekijk de case hier

All4running is een krachtige webshop voor al je running sportkleding, maar in de webshop van Tuinmeubelen.nl zijn ook de nodige PK’s gestoken…

Bekijk deze case
Website van Tuinmeubelen.nl op laptop
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter Magento 2 webshop? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"