All4running

Op zoek naar meer stabiliteit en Magento expertise.

magento

De keuze voor JustBetter .

De afgelopen jaren is All4running uitgegroeid tot één van de grootste running webshops van de Benelux! Met hun producten werkt All4running mee aan het verbeteren van de sportprestaties van hun klanten.

All4running heeft voor ons gekozen, omdat zij slechte ervaringen hadden met hun eerdere online partner. Daarom waren zij op zoek naar een pro-actieve partij met korte lijnen en specialistische ervaring met webshops.

Zij kozen voor ons vanwege onze specialismen en jarenlange ervaring op het gebied van Magento. Tevens was er direct een klik tijdens de eerste oriënterende gesprekken. De klik ontstond vanwege overeenkomende doelen: het streven naar het beste voor de klant en het positioneren als echte experts op de markt.

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX design
  • Online marketing

Platform

  • Magento 1

Gecertificeerde Magento developers

Onze developers kennen geen geheimen meer op het gebied van Magento. Hierdoor is geen uitdaging te groot voor All4running.

Klantgerichte werkwijze

Wij communiceren voortdurend met All4running over de status van hun webshops. Daarnaast benaderen wij All4running pro-actief over mogelijke verbeteringen, zodat All4running alles uit hun online business kan halen.

Agile werkwijze

Wij werken met All4running volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie. Elke sprint zorgt ervoor dat er waarde wordt toegevoegd aan de business van All4running.

Onze resultaten .

Verbeteren van User Experience

De User Experience van All4running.nl is sterk verbeterd. Onze UX designers hebben op basis van analytics en best practices diverse implementaties gedaan. Een voorbeeld is de search en filtering van All4running. Bezoekers die zoeken of filteren in de webshop krijgen ‘instantly’ resultaten terug.

Een Magento webshop voor de toekomst

Door jarenlange opstapeling van verschillende toepassingen en verouderde software was de Magento installatie van All4running instabiel en traag. We hebben de Magento webshop van All4running op een compleet schone installatie gezet. Hierdoor worden Magento optimalisatie en update releases sneller live gezet en is het aantal bugfixes sterk gereduceerd.

Magento all4running

Wat we nog meer hebben gemaakt voor All4running .

Bekijken ppm All4running

Product Purchase Module

PPM is een maatwerk Laravel applicatie die All4running op vele manieren ondersteund in het product en voorraad beheer.

Bekijken shoe advisor All4running

Shoe advisor

Een applicatie die ervoor zorgt dat de data van de Shoe Advisor in de fysieke winkels van All4running wordt uitgelezen en opgeslagen.

Bekijken

Retailschermen

Een aparte Magento storeview die getoond wordt op de retail schermen die in het filiaal hangen.

Extra traffic naar de offline winkel

All4running heeft in Alkmaar en Amsterdam een atletiekbaan met daarin specialistische Shoe Advisor-scantechnologie. We hebben de ‘online Shoe Advisor agenda’ ontwikkeld om meer online bezoekers, die twijfelen over welke schoen zij moeten kopen, naar de offline winkel te trekken. Bezoekers kunnen eenvoudig een afspraak maken met een running expert. Sinds de livegang van de ‘online Shoe Advisor agenda’ zijn er al een groot aantal afspraken gemaakt.

Conversie optimalisatie tijdens het bestelproces

Om bezoekers zoveel mogelijk te helpen bij het plaatsen van een order, hebben we een redesign doorgevoerd van de winkelwagen en het bestelproces. In dit redesign zijn diverse conversie verhogende elementen doorgevoerd.

“JustBetter is voor ons vanaf dag 1 een ‘game changer’ op het gebied development. Onze samenwerking kan ik samenvatten in 3 woorden: kwalitatief, no-nonsense en betrouwbaar.”

Kristof van Malderen

Eigenaar

All4running magento 2 koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

Bekijk ook onze andere Magento cases.

Tuinmeubelen.nl

Op zoek naar een super snelle en converterende Magento 2 webshop.

Dierapotheek.com

Op zoek naar een Magento 2 specialist die online alle touwtjes uit handen neemt.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën