21RUN

E-commerce uitbreiding naar Duitsland middels Magento 2!

De keuze voor JustBetter .

Magento 2

21RUN.com is onderdeel van All4running, één van de grootste running webshops in de Benelux. Door middel van het jarenlange sterke partnership tussen All4running en JustBetter heeft All4running JustBetter gevraagd om ook dit Magento 2 / Akeneo overname traject voor 21RUN uit te voeren.

Om de groei internationaal verder door te zetten heeft All4running een nieuwe Magento 2 webshop onder de naam 21RUN opgezet. 21RUN wordt geherpositioneerd en het online platform wordt geintegreerd in het platform van All4running. De belangrijkste prioriteit is om Duitse runners een specialistische customer journey te bieden met kwalitatieve content.

Specialismen

  • Kwalitatieve Hosting
  • Full Stack Development
  • E-commerce Consultancy

Specialist in Magento 2

Magento 2 kent voor JustBetter geen geheimen meer. Zo heeft JustBetter samen met 21RUN een eerste sprong gemaakt richting moderne technieken en oplossingen (i.p.v. het verouderde Magento 1) en 21RUN een voorsprong gegeven door gebruik te maken van de reeds bewezen door JustBetter ontwikkelde Magento 2 basis.

JustBetter thema

Bij 21RUN.com hebben we gebruik gemaakt van de implementatie van het eigen JustBetter Magento 2 thema voor het ontwikkelen van de front-end. Hierdoor kunnen wij eenvoudiger en volledig losgaan in de design wensen van 21RUN.com. Tevens is de Magento 2 webshop toekomst-proof gezien wij middels het JustBetter thema vrijwel alle elementen eenvoudig van positie kan verplaatsen.

PIM systeem Akeneo

Onze developers hebben veel ervaring met het PIM systeem Akeneo. Het inzetten van Akeneo heeft ervoor gezorgd dat in combinatie met Magento 2 er een grote interne efficiency slag is behaald. 21RUN kan nu eenvoudiger en veel sneller producten en acties online opvoeren.

Onze resultaten .

21RUN – Akeneo – Magento 2 .

We zijn samen met 21RUN de uitdaging aangegaan om 21RUN te integreren in het schaalbare internationaal e-commerce landschap waar All4running al gebruik van maken. Dit betekend dat 21RUN toegevoegd is aan de Akeneo omgeving van All4running als nieuw kanaal.

Door de inzet van kwalitatieve externe en eigen ontwikkelde JustBetter Magento 2 extensies en het JustBetter JustBetter thema. Hebben wij 21RUN toekomst-proof gemaakt en een voorsprong gegeven door gebruik te maken van de reeds bewezen door JustBetter ontwikkelde Magento 2 basis.

Een snelle zoekfunctie dankzij Elasticsearch.

Een snelle zoekfunctie dankzij Elasticsearch. Het inzetten van Elasticsearch zorgt snel voor de juiste zoekresultaten en toont aan de bezoekers wat de populairste zoektermen zijn. Zo vinden de bezoekers van 21RUN dankzij Elasticsearch direct wat ze zoeken. Dit zorgt voor een goede gebruikerservaring en uiteindelijk meer conversies.

WordPress koppeling

We hebben voor 21RUN.com net als bij All4running een koppeling gemaakt met WordPress, zodat 21RUN.com eenvoudig kan bloggen en hierdoor kan werken aan SEO en online bekendheid.

21RUN Magento 2 webshop JustBetter

21RUN uitgelicht

Een specialistische customer journey met kwalitatieve content.

Een innovatieve Magento 2 webshop

We hebben 21RUN ontwikkeld in Magento 2. Door onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring uit eerdere Magento 2 projecten, hebben we met 21RUN een voor en hardloper in de Duitse markt gecreëerd.

Kwalitatieve Hosting

Door de specialistische Magento 2 hosting oplossing op maat die we hebben opgezet is 21RUN klaar voor de toekomst. Door de vele bezoekers, orders, klantaccounts, zware fuctionaliteiten en processen dient alles zo efficient mogelijk te verlopen om de server zo min mogelijk te belasten en serieuze piek momenten eevoudig aan te kunnen. Door onze dynamische en innovatieve hosting oplossing kan 21RUN helemaal los gaan in Duitsland.

Onze samenwerking kan ik samenvatten in 3 woorden: kwalitatief, no-nonsense en betrouwbaar.

Kristof van Malderen

Eigenaar

21RUN magento 2 koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

Bekijk ook onze andere Magento 2 cases.

Loungeset

Op zoek naar een super snelle en converterende Magento 2 webshop.

Ranzijn Tuin & Dier

Een sterk verbeterd e-commerce landschap.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën