Magento 2 webshops

Converterende webshops op basis van Magento 2.

Magento 2 voorloper

E-commerce en Magento 2 zit in ons bloed. Middels Magento 2 hebben wij diverse succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Door onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Magento certified

We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Kwaliteit en kennis zijn bij ons zeer belangrijk. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op diverse (internationale) klanten met uiteenlopende technische uitdagingen.

Magento certified developer keurmerk

10+

Migraties van Magento 1 naar Magento 2

45%

Gemiddelde omzetgroei Magento (2) webshops

20+

Magento koppelingen waar wij ervaring mee hebben

15%

Gemiddelde groei conversieratio Magento 2 webshops

Wat maakt de webshops van onze klanten JustBetter?

Thema’s, hybride & maatwerk

Magento 2 webshops kunnen op diverse manieren ontwikkeld worden. We hebben in het verleden voor zeer veel technische uitdagingen gestaan. Wij zijn trots dat we voor elke uitdaging geslaagd zijn. Is het een standaard thema, hybride thema of maatwerk dat ingezet dient te worden? Niets is ons op technisch gebied vreemd.

Migratie van Magento 1 naar 2

We hebben de afgelopen 2 jaar diverse webshops gemigreerd van Magento 1 naar Magento 2. Gezien Magento 1 op korte termijn een ‘end of life’ heeft, is de migratie een uitgelezen moment om de resultaten, doelen, toekomstvisie en design met JustBetter tegen het licht te houden.

Extensies & koppelingen op maat

Magento 2 verrijken wij met onze eigen extensies of met extensies van kwalitatieve derden. Daarnaast koppelen wij Magento 2 met diverse externe systemen. Een voorbeeld: wij adviseren klanten met een meertalig groot assortiment de inzet van een PIM systeem. Deze koppelen wij moeiteloos aan Magento 2.

Wat maakt ons JustBetter?

Compleet Agile aanpak

Eigen Magento 2
extensies

Resultaat & fun

Gecertificeerde professionals

Ruime Magento
ervaring

In 4 stappen JustBetter

UX / UI Design

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

Development

Onze gekwalificeerde full stack developers maken van jouw wensen en ideeën realiteit. Wij staan bekend om nieuwe technologieën snel te omarmen en succesvol te implementeren.

Online Marketing

Ons online marketing team is bij het gehele proces betrokken. Zij werken van begin tot eind aan het borgen en behalen van jouw online business doelstellingen.

Onderhoud & Optimalisatie

Op tweewekelijkse basis optimaliseren en onderhouden wij de webshop. Wij nemen je bij de hand bij het bereiken van jouw online doelstellingen.

Wat onze Magento partners zeggen

“JustBetter is voor ons vanaf dag 1 een 'game changer' op het gebied development. Onze samenwerking kan ik samenvatten in 3 woorden: kwalitatief, no-nonsense en betrouwbaar.”

Kristof van MalderenAll4running - Eigenaar

“JustBetter is een jong en innoverend bedrijf dat altijd gemotiveerd is en waar wij prettig mee samenwerken. De jongens van JustBetter zijn technisch zeer vaardig en denken met je mee wanneer er dingen beter kunnen.”

Sebastiaan de WitLoungeset.nl - Eigenaar

“JustBetter denkt mee, is creatief en zeer kundig op het gebied van Magento webshops. Wij verwachten dan ook nog een lange tijd met elkaar samen te werken.”

Ingmar VollbehrNordicar Webshops - Eigenaar

Onze Magento highlights. Ben jij de volgende?

Klant van JustBetter Loungeset
Logo van Magento 2

Innovatieve Magento 2 webshop

Bekijk de case
Foto van benen van hardlopers voor Just4Running
Logo van Magento 2

Multi-language Magento 2 webshop

Bekijk de case
Logo van Magento 2

Meer stabiliteit en Magento 2 expertise

Bekijk de case
Klant van JustBetter Just4Running
Logo van Magento 2

Magento optimalisatie

Bekijk de case

Daag jij ons E-commerce / Magento 2 team uit?

Daag ons uit met jouw case en doelstellingen. Wij kijken graag vrijblijvend mee en komen met verrassende adviezen om alles uit jouw online business te halen.

Neem contact op
Wijzende Manon van JustBetter

"Neem contact op met ons Magento 2 team. Of bekijk alle JustBetter cases."