magento 2 koppeling
mollie koppeling
Mollie Magento 2 koppeling

In een webshop draait het uiteindelijk maar om één ding: de betalingen. Een Mollie Magento 2 koppeling zorgt ervoor dat klanten eenvoudig kunnen betalen via hun gewenste betaalmethode, zoals iDEAL, MasterCard, VISA, PayPal en SEPA-overboeking.

Mollie ondersteunt veel internationale betaalmethoden, waardoor je niet voor elk land naar een andere PSP (Payment Service Provider) hoeft. Dit kan veel frustraties voorkomen voor de boekhouding.

Mollie staat bekend om de lage transactiekosten en de gebruiksvriendelijkheid. Mollie heeft een overzichtelijk dashboard, waarin je alle transacties kan inzien en alles kan exporteren voor je boekhouding. Mollie is gebouwd op innovatie. Dit zie je ook aan hun werkwijze, want ze blijven hun systemen constant verbeteren. Mollie heeft nog meer voordelen, namelijk:

  • Een breed aanbod in betaalmethoden;

  • Overzichtelijk dashboard;

  • Geavanceerde koppelingen met open-source systemen;

  • Lage transactiekosten;

  • Snelle en deskundige support.

Mollie is de meest gebruikte PSP voor Nederlandse webshops.

JustBetter

Op zoek naar een Mollie Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Mollie aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Mollie voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën