Buckaroo Magento 2 koppeling

magento 2 koppeling
buckaroo koppeling

Buckaroo Magento 2 koppeling

Buckaroo is één van de eerste Nederlandse Payment Service Providers met een betaalsysteem geschikt voor Magento 2. Ze zijn opgericht in 2005 en ze bieden een totaaloplossing voor alle financiële processen. Dankzij het Magento 2 betaalsysteem van Buckaroo kunnen klanten betalen met betaalmethoden zoals iDEAL, Mastercard, Visa, American Express, Maestro en PayPal. Zo kunnen klanten eenvoudig betalen via de betaalmethode die zij het prettigst vinden.

Buckaroo heeft ruim 5000 klanten en staat bekend om de persoonlijke zakelijke hulp. Hierdoor kiezen vooral grotere bedrijven voor Buckaroo. Ze bieden hun diensten ook aan voor kleinere bedrijven. Als er iets fout gaat tijdens het betaalproces zal Buckaroo je hier onmiddellijk mee ondersteunen. Het doel van Buckaroo is om de bedrijven zo veel mogelijk te ontlasten van de online financiële processen. Buckaroo streeft er naar om de intergratie met Magento 2 zo eenvoudig mogelijk te maken.

JustBetter

Op zoek naar een Buckaroo Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Buckaroo aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Buckaroo voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën