big bubble

JustBetter producten .

Bij JustBetter zijn we constant bezig met het bedenken van nieuwe manieren om alles uit de online business van onze klanten te halen. Zo onderzoeken we tijdens onze R&D dagen de nieuwste technieken en e-commerce trends. Zodoende zorgen wij ervoor dat de webshops van onze klanten voorlopers in de markt blijven. Vaak missen wij producten en extensies op de markt. Zo zijn dankzij onze innovatieve developers eigen JustBetter producten en extensies ontstaan.

JustBetter producten

  • Rapidez
  • Watch the Price
  • JustBetter Server Monitor
  • Magento 2 thema op basis van CSS-grid
  • Sentry + Magento 2 module
Sentry magento

Rapidez .

Rapidez zorgt ervoor dat je ‘razendsnel’ een ‘razendsnelle’ Magento 2 webshop neer kan zetten. Door onze grote Magento 2 implementaties bij onze klanten kennen wij de sterke en zwakke punten van Magento 2 door en door. Een zwak punt is bijvoorbeeld de snelheid van de webshops en snelheid van ontwikkelen met Magento 2. Hier hebben we bij JustBetter verandering in gebracht. We zijn al meer dan een jaar bezig met het ontwikkelen van een headless Magento 2 product. Dit is Rapidez geworden.

Het idee achter Rapidez is om een razendsnelle headless frontend te hebben voor je Magento 2 webshop die eenvoudig en snel aan te passen is voor developers. Dit maakt Magento 2 development een stuk interessanter, leuker en tot 5x sneller. De kracht van Magento 2 (de backend) blijft zoals deze is. Het doel is om Rapidez open source uit te brengen zodat iedereen hiervan kan profiteren en kan helpen het product verder te ontwikkelen.

Rapidez JustBetter

Watch the Price .

De prijzen/prijs wijzigingen van concurrenten handmatig in de gaten houden en je eigen prijzen hierop aanpassen is een tijdrovend proces en voor webshops met veel producten bijna onmogelijk. Toch is dit wel noodzakelijk om mee te blijven doen in de markt. Om ervoor te zorgen dat onze klanten de concurrentie altijd eenvoudig een stapje voor zijn hebben we Watch the Price ontwikkeld.

Watch the Price is een prijsanalyse tool die de prijzen van producten van de door jouw opgegeven concurrenten automatisch uitleest en matcht met je eigen producten. Je eigen producten worden zoveel als mogelijk automatisch ingeladen, zodat je hier minimaal werk aan hebt. Zo zie je direct wie van je concurrenten het meeste matchen qua productaanbod en tegen welke prijs. Daarbij kan je dynamic pricing activeren om prijzen automatisch in jouw webshop aan te laten passen. Dit maakt in spelen op de concurrentie een kinderspel.

watch the price JustBetter

Deze klanten maken gebruik van onze producten .

big bubble

JustBetter Server Monitor .

Naast het ontwikkelen van innovatieve webshops, maatwerk applicaties en websites. Regelen we ook de hosting voor onze klanten en onze eigen producten. Om ook onze hosting JustBetter te maken hebben we de JustBetter Server Monitor ontwikkeld. De JustBetter Server Monitor zorgt ervoor dat wij altijd inzicht hebben in de status van de webshops, websites en applicaties van onze klanten.

Als echte Game of Thrones fans hebben we er voor gekozen om onze niet klant specifieke servers te vernoemen naar Game of Thrones houses. Deze servers zijn gepositioneerd op een Game of Thrones map te zien op één van de tv’s in ons kantoor. Wanneer er iets gebeurt verschijnt er direct een melding op de tv en speelt de Game of Thrones tune af. Daarnaast wordt er gecontroleerd of Magento webshops en WordPress websites op de laatste versie draaien, het SSL certificaat nog werkt, of er voldoende memory is etc. Zo kunnen wij snel en proactief ingrijpen als er iets fout gaat en hoeven onze klanten zich niet druk te maken over de veiligheid en toegankelijkheid van hun online business.

Server monitoring JustBetter

Sentry error reporting voor Magento 2 .

Bij het onderhouden en ontwikkelen van Magento webshops is er niets vervelender dan opgebeld te worden door klanten die bijvoorbeeld niet kunnen bestellen of andere errors krijgen. Omdat JustBetter proactief mee denkt, hebben wij een module voor Sentry gebouwd voor Magento 2 die standaard deze errors en meldingen afvangt en doorstuurt naar een centrale database. Sentry zorgt er voor dat je een melding krijgt op een door jou gekozen kanaal (SMS, e-mail, Slack etc.) als er een error wordt gedetecteerd op je webshop. Daarnaast heeft Sentry een uitgebreide error monitoring. Zo zijn de omgevingsfactoren en kenmerken van de error (bijvoorbeeld welke browser er gebruikt werd) eenvoudig terug te vinden. Hierbij wordt extra informatie doorgestuurd die van belang is voor de ontwikkelaar. Daarnaast kan de klant een formulier invullen en het probleem eventueel nog beschrijven, zodat de ontwikkelaar meer informatie heeft over het probleem. Een error kan zo worden gereproduceerd en op basis van deze gegevens kan een ontwikkelaar proactief bugs oplossen.

Dankzij de JustBetter Sentry Magento 2 integratie module is Sentry nu zeer eenvoudig te integreren in Magento 2. De module is gratis te downloaden van GitHub en kan ingezet worden bij elke Magento 2 shop. Daarnaast is het gebruik van Sentry voor de eerste 10.000 errors (per maand) gratis.

Sentry Magento 2

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën