Laravel

De keuze voor JustBetter .

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennialang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert door heel Nederland. P1 investeert in innoverende systemen, zodat zij een hoogwaardige parkeerdienstverlening kunnen aanbieden aan haar klanten.

P1 heeft voor een samenwerking met JustBetter gekozen, omdat wij net als P1 streven naar een hoger niveau. Wij hebben veel kennis van online marketing en van diverse PHP frameworks, zoals Yii en Laravel. Middels deze kennis werken P1 en JustBetter dagelijks samen om de website van P1 en de achterliggende systemen te versterken. Hierbij staat conversie altijd centraal.

Specialismen

  • Development
  • UX design
  • Online marketing

Platformen

  • Laravel
  • Yii

Agile werkwijze

Middels een Agile werkwijze spelen wij samen met P1 kort op de bal. Hierdoor kunnen wij direct schakelen om meer resultaat met P1 te behalen.

Meerdere succesvolle projecten

Geen uitdaging bij P1 is ons te gek. Wij ondersteunen P1 niet alleen met de website, maar wij werken ook mee aan andere projecten.

Conversion value thinking

Wij werken samen met P1 in sprints. Elke sprint zorgt ervoor dat er waarde wordt toegevoegd aan de business van P1.

Onze resultaten.

De sterkste combinatie van techniek en online marketing

Samen met P1 werken we aan diverse innoverende projecten om zodoende de doelgroep van P1 hoogwaardige parkeerdienstverlening te kunnen aanbieden. Zo is er een nieuwe release flow voor de P1 website ontwikkeld, zodat wijzigingen sneller en kwalitatiever live gezet kunnen worden. Dit borgt het succes en de snelheid van de sprints die P1 en JustBetter gezamenlijk oppakken.

Agile werkwijze

In de sprints worden er elke week wensen van P1 ten behoeve van de website doorgevoerd. P1 maakt met de website gebruik van het PHP framework Yii. Door de specialistische kennis van JustBetter op het gebied van diverse PHP frameworks, kunnen wij elke uitdaging voor P1 direct tackelen. Met een online marketing sausje over deze werkzaamheden, wordt er direct waarde toegevoegd voor P1.nl en de bezoekers.

“Het is prettig samenwerken met JustBetter. JustBetter komt ook zelf met ideeen, de lijnen en de reactietijd zijn kort en customer service staat duidelijk hoog in het vaandel.”

Lieke Lekkas

Manager e-marketing & communicatie

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën