Loungeset logo

Loungeset

Op zoek naar specialistische Magento 2 ervaring.

De keuze voor JustBetter

Loungeset.nl is één van de grootste tuinmeubelen aanbieders in Nederland. Loungeset.nl is opgericht door drie jonge ondernemers die met verschillende webshops de tuinmeubelen wereld veroveren.

De eigenaren van Loungeset.nl hebben in het verleden een eigen internetbureau gehad. Door deze kennis en ervaring hebben zij een zorgvuldige selectie gedaan uit verschillende Nederlandse Magento specialisten. Wij kwamen hierbij als beste uit de bus. Dit vanwege de specialistische Magento 2 kennis en ambitie dat het beste aansluit bij de visie van Loungeset.nl. Door deze samenwerking is een innovatieve Magento 2 webshop ontstaan.

Over deze case

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX Design

Platform

  • Magento 2

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Maatwerk UX design

Onze UX designers hebben voor Loungeset.nl een maatwerk UX design gemaakt, geheel volgens nieuwe usability standaarden en inzichten.

Het complete pakket

Wij bedienen Loungeset.nl op elk gewenst online gebied (UX design, development en online marketing). Loungeset.nl wordt hierdoor volledig ontzorgd op online gebied met haar Magento 2 webshops.

Specialistische Magento 2 kennis

Magento 2 kent voor onze developers geen geheimen meer. Zo hebben we voor Loungeset.nl een innovatieve, technisch hoogwaardige Magento 2 webshop neergezet.

Wat onze partner zegt

“JustBetter is een jong en innoverend bedrijf dat altijd gemotiveerd is en waar wij prettig mee samenwerken. De jongens van JustBetter zijn technisch zeer vaardig en denken met je mee wanneer er dingen beter kunnen.”

Sebastiaan de WitEigenaar
Loungeset website op laptop in tuin

"Gemotiveerd & prettige samenwerking"

Loungeset website op tablet

Onze resultaten

Een toekomstbestedinge Magento 2 webshop

We hebben voor Loungeset.nl een datamigratie gedaan van Magento 1 naar Magento 2. Alle relevante data is verplaatst naar een geheel nieuw Magento 2 platform, waardoor Loungeset.nl klaar is voor de toekomst.

Overzichtelijke installatie

De verschillende grote Magento webshops worden allemaal bediend vanuit één overzichtelijke installatie

WordPress koppeling

Loungeset.nl heeft een aantal grote Magento 2 webshops waar o.a. SEO, specialisme en bekendheid belangrijk zijn. Hierdoor hebben we een koppeling gemaakt met WordPress zodat Loungeset.nl eenvoudig kan bloggen en hierdoor kan werken aan SEO en online bekendheid.

Grote diversiteit van Magento 2 extensies

Om de verschillende Magento webshops optimaal te kunnen beheren en alle diepgaande wensen voor Loungeset.nl in te kunnen vullen hebben we diverse kwalitatieve Magento 2 extensies ingezet. Hierdoor haalt Loungeset.nl het maximale uit haar Magento 2 webshops.

Google tag manager

Door Google Tag Manager goed te implementeren heeft Loungeset.nl inzicht in alles wat er online gebeurt in de verschillende Magento webshops. Alle impressies, klikpaden en conversie optimalisaties zijn inzichtelijk gemaakt. Alles is meetbaar en inzichtelijk, zodat Loungeset.nl haar bezoeker kent, er gerichte investeringen gedaan kunnen worden en wellicht toekomstig klantgedrag voorspeld kan worden.

Loungeset.nl case animatie website op tablet

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

"JustBetter is technisch zeer vaardig en denkt met je mee wanneer het beter kan”

Loungeset website op mobiel

"Loungeset.nl was een van de eerste grote multishops in Magento 2"

Benieuwd hoe het resultaat is geworden?

We zijn trots op onze samenwerking met Loungeset en de resultaten die we samen bereikt hebben.

Met de producten van Loungeset.nl kan je helemaal ontspannen op bijvoorbeeld een mooie bank, maar bij Dierapotheek.com kan je ook je huisdier een ontspannen leven geven…

Bekijk deze case
Website van Dierenapotheek op laptop
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter Magento 2 webshop? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"