Magento 2 koppeling
Datatrics koppeling
Datatrics Magento 2 koppeling

Datatrics is een platform waarmee je grote hoeveelheden data met elkaar kan koppelen. Hiermee kan je handige en uitgebreide 360 graden klantprofielen maken. Met deze klantprofielen kan je goed zien wat de behoeften van je klanten zijn en hoe je meer omzet kan draaien. Deze klantprofielen kunnen weer bijdragen aan een betere customer journey.

Met een Datatrics Magento 2 koppeling kan je waardevolle data uit je Magento 2 webshop halen. Door veel data samen te bundelen kan tot nuttige inzichten komen. Met deze inzichten kan je de webshop weer optimaliseren voor meer conversies.

Door Datatrics te koppelen met Magento 2 worden alle interacties in de webshop doorgestuurd naar Datatrics. De geavanceerde software van Datatrics gaat dan deze interacties vertalen naar gedrag van de klant. Hieruit komt een customer journey, waardoor je gaat begrijpen wat je bezoekers op de webshop doen. Met deze informatie kan de webshop uitgebreid geoptimaliseerd worden. Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Datatrics aan Magento 2.

JustBetter

Op zoek naar een Datatrics Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Datatrics aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Datatrics voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën