Magento 2 koppeling
Elasticsearch
Elasticsearch Magento 2 koppeling

Een Elasticsearch Magento 2 koppeling zorgt voor een super snelle en vooral goede zoekfunctie. Een goede zoekfunctie heeft een positieve invloed op de conversie van je webshop. Zeker bij een webshop met veel producten is dit van groot belang. Als een bezoeker het gewenste product niet kan vinden, ben je al snel een potentiële klant kwijt. Wat is er uniek aan Elasticsearch?

  • Het inzetten van Elasticsearch maakt je zoekfunctie supersnel;

  • Elasticsearch bevat een product en category autocomplete, waardoor de juiste producten direct in de zoekresultaten verschijnen wanneer je begint met typen. Zo vindt een bezoeker veel sneller het juiste product;

  • Door synoniemen en “typo-tolerance” juist in te zetten maakt het ook niet uit welke schrijfvorm of benaming bezoekers gebruiken. Elasticsearch snapt dat je een type fout maakt en laat zelf de juiste zoekresultaten zien. De relevantie van zoekresultaten is dus een stuk hoger;

  • Je hebt invloed op de volgorde van de zoekresultaten.

Wij zetten bij veel van onze Magento 2 klanten Elasticsearch in. Dankzij Elasticsearch vinden gebruikers direct wat ze zoeken. Dit creëert een optimale gebruikerservaring en daardoor extra conversie bij onze klanten.

JustBetter

Op zoek naar een Elasticsearch Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Elasticsearch aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën