magento 2 koppeling
pay.nl koppeling
Pay.nl Magento 2 koppeling

Pay.nl is een Nederlandse PSP (Payment Service Provider). Pay.nl werkt via een ander verdienmodel dan concurrenten, namelijk met pakketten. Je kan beginnen met een gratis pakket, waarmee je automatisch de hoogste transactiekosten betaald. Dit kan voordelig zijn voor kleinere webshops. Als je webshop groter wordt kan je jouw pakket uitbreiden naar een Professional, Business of Corporate pakket. Hoe hoger het pakket, des te lager zijn de transactiekosten. Hierdoor is Pay.nl toepasselijk voor kleinere, maar ook grotere bedrijven. Dit kan erg handig zijn als je door wilt blijven groeien met één Payment Service Provider.

Met een Pay.nl Magento 2 koppeling kan je eenvoudig verschillende betaalmethoden koppelen aan je Magento 2 webshop. Hierdoor krijg je het scherm van Pay.nl te zien als mensen willen betalen, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over het betalingsproces. Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Pay.nl aan Magento 2.

JustBetter

Op zoek naar een Pay.nl Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Pay.nl aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Pay.nl voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën