magento 2 koppeling
akeneo koppeling
Akeneo Magento 2 koppeling

Akeneo is het meest gebruikte PIM (Product Informatie Management)voor Magento 2. Als je veel producten in je webshop hebt staan, kan het erg lastig worden om de productinformatie overzichtelijk te houden. Met een Akeneo Magento 2 koppeling kan je de productinformatie die in Akeneo staat, synchroniseren met Magento. Hierdoor behoud je overzicht in de webshop en weet je zeker dat de productinformatie klopt.

In Akeneo kan je eenvoudig data importeren via een Excel/CSV, maar ook via externe systemen. Alle content wordt overzichtelijk weergeven en is eenvoudig te bewerken en te verrijken. Zo zorgt een Akeneo Magento 2 koppeling voor een up-to-date assortiment en een enorme interne tijdswinst.

Voor online marketeers is Akeneo een goede uitkomst. Een consistente omni-channel product ervaring is belangrijk voor consumenten in het sales proces en verhoogd de kans op conversie aanzienlijk.

Voor meertalige webshops is Akeneo een ideaal systeem. Vertalingen kunnen sneller worden ingevoerd in Akeneo in vergelijking tot de standaard Magento 2 catalogus. Hierdoor bespaar je tijd en voorkom je fouten in jouw assortiment.

Meer weten over Akeneo? Bekijk onze PIM systemen pagina.

JustBetter

Op zoek naar een Akeneo Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Akeneo aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Akeneo voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën