Magento 2 koppeling
Channable
Channable Magento 2 koppeling

Channable is een online tool die ervoor zorgt dat webshops hun producten kunnen aanbieden op verschillende marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate platformen. In Channable kan eenvoudig worden gefilterd in het assortiment en productinformatie worden verrijkt. Zo kan je zelf beslissen welke producten naar de verschillende exportkanalen worden verstuurt.

Channable biedt verschillende tools aan om het leven van webshopeigenaren en marketeers eenvoudiger te maken: product feed manager, koppelingen met marktplaatsen, e-commerce Analytics, SEA tool, e-commerce orderconnecties en e-commerce plugins.

In de product feed manager kan je voor iedere feed de data tot op productniveau aanpassen. Zo kan je op maat gemaakte advertenties per platform tonen. Dankzij de business rules en gezondheidscheck van de feed verstuur je altijd de juiste productinformatie. De directe koppeling met de verschillende marktplaatsen, e-commerce orderconnecties en e-commerce plugins zorgt ervoor dat de product en order informatie automatisch wordt bijgewerkt. Met de informatie uit het e-commerce Analytics dashboard kan de feed verder worden geoptimaliseerd.

JustBetter

Op zoek naar een Channable Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Channable aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën