Magento 2 koppeling
Picqer
Picqer Magento 2 koppeling

Picqer is software waar webshops hun magazijn in kunnen beheren. Picqer zorgt er voor dat magazijnmedewerkers hun werk zo efficient mogelijk kunnen uitvoeren. In Picqer staat aangegeven op welke plek in het magazijn producten te vinden zijn en in welke hoeveelheid. Zo kunnen producten snel worden gepickt. Vervolgens kan met de barcode scanner gecontroleerd worden of de producten juist zijn en wordt er automatisch een verzendlabel geprint. Zo kunnen orders snel worden verzonden.

Daarnaast is in Picqer een uitgebreid overzicht te vinden van alle producten. In dit overzicht staat een foto van het product, de leverancier van het product en het gewicht van het product. Deze informatie komt uit de koppeling met Magento en kan eenvoudig aangevuld worden met een Excel import. Dankzij Picqer kunnen magazijnmedewerkers dus eenvoudig de juiste informatie vinden over producten en klanten snel blij maken met hun bestelling!

JustBetter

Op zoek naar een Picqer Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Picqer aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën