Maatwerk Laravel applicaties

Bij JustBetter bouwen we alle maatwerk applicaties met het Laravel framework.

Laravel maatwerk

Laravel is een PHP Framework dat zich onderscheidt door een elegante syntax, moderne tools en snelle ontwikkeling. Laravel maakt het voor programmeurs over de hele wereld mogelijk om met behulp van een onderliggende structuur op een veilige en solide wijze, eenvoudig webapplicaties te ontwikkelen.

Alles is mogelijk

Wij zien vaak dat bedrijven specifieke wensen hebben, die niet in voorgedefinieerde pakketten of software passen. Onze specialisten maken het mogelijk om een Laravel maatwerk applicatie te ontwikkelen, welke wij volledig afstemmen op jouw wensen.

Laravel logo

10+

Laravel projecten

5+

Eigen Laravel producten

15+

Laravel koppelingen

100%

Laravel fan

Wat maakt de Laravel applicaties van onze klanten JustBetter?

Alles is mogelijk bij JustBetter

JustBetter is de plek waar we enthousiast worden van complexe uitdagingen! Onze developers zeggen altijd “technisch is alles mogelijk”. Wij houden ervan om hierop uitgedaagd te worden. Middels Laravel bouwen wij webapplicaties waar we met de klant alle kanten mee op kunnen. We excelleren helemaal als we uiteindelijk aan concrete oplossingen werken waar onze Laravel applicatie zichzelf terugverdient.

We denken graag met je mee

Door onze Agile werkwijze denken wij met onze klanten mee. Elke twee weken vullen wij de backlog van onze klanten met nieuwe inzichten en technieken. Tevens maken wij gebruik van high-end monitoring systemen. Hierdoor worden wij pro-actief op de hoogte gesteld wanneer er een error optreedt in de Laravel maatwerk applicatie. Deze lossen wij direct op, zodat de klant en haar gebruikers hier weinig van merken.

Geef ons een mooie uitdaging

Daag ons uit op het gebied van Laravel. We hebben al diverse Laravel uitdagingen getackeld. Voor Stegman Groothandel B.V. hebben wij bijvoorbeeld een maatwerk applicatie voor het keuzeconcept PersoonlijkeNoot gemaakt. En voor All4running hebben wij naast de Magento webshop een Data Management Platform ontwikkeld waar All4running een 360 graden running profiel van haar klanten kan maken.

Wat maakt ons JustBetter?

Diverse Laravel integraties

Alles is mogelijk

Compleet Agile aanpak

Resultaat & fun

Die-hard Laravel professionals

Ruime Laravel ervaring

In 4 stappen JustBetter

UX / UI Design

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

Laravel Development

Onze gekwalificeerde Laravel developers maken van jouw wensen en ideeën realiteit. Wij staan bekend om nieuwe Laravel technologieën snel te omarmen en succesvol toe te passen.

Laravel Hosting

We bouwen niet alleen snelle Laravel maatwerk applicaties, maar wij hebben het Laravel hosting specialisme ook in huis. Onze Laravel hosting zorgt voor stabiliteit, continuïteit en snelheid!

Onderhoud & Optimalisatie

Op tweewekelijkse basis optimaliseren en onderhouden wij jouw Laravel applicatie. Wij nemen je bij de hand bij het behalen van jouw doelstellingen.

Wat onze Laravel klanten zeggen

“Het is prettig samenwerken met JustBetter. JustBetter komt ook zelf met ideeën, de lijnen en de reactietijd zijn kort en customer service staat duidelijk hoog in het vaandel.”

Lieke LekkasManager e-marketing & communicatie - P1

Onze Laravel highlights. Ben jij de volgende?

Klant van JustBetter Stegman
Logo van Laravel

Een 'state of the art' Laravel applicatie

Bekijk de case
Foto van auto's bij P1 Parking
Logo van Laravel

Krachtige Laravel maatwerk applicatie

Bekijk de case
Klant van JustBetter Just4Running
Logo van Laravel

Laravel maatwerk applicatie

Bekijk de case
Logo van Laravel

Laravel op z'n best.

Bekijk de case

Daag jij ons Laravel team uit?

Daag ons uit met jouw case en doelstellingen. Wij kijken graag vrijblijvend mee en komen met verrassende adviezen om alles uit jouw online business te halen!

Neem contact op
Manon van JustBetter met verrekijker

“Wij werken met de nieuwste Laravel technieken aan de meest uitdagende opdrachten. Benieuwd? Neem contact op of bekijk onze cases!”