Het maatwerk landschap .

Laravel maatwerk

Fietsenwinkel.nl (de e-bike specialist) met de grootste e-bike winkel van Nederland en 11 kleinere e-bike winkels heeft naast de bestaande samenwerking (Magento 2 webshop en Akeneo PIM systeem) Ons gevraagd om de diverse maatwerk applicaties voor Fietsenwinkel.nl te onderhouden, optimaliseren en uit te bouwen. Tevens verzorgen we de geavanceerde hosting van deze, voor de organisatie cruciale, maatwerk applicaties.

Het betreft zes maatwerk applicaties:

 1. Labels app - Configureren van verkoop labels voor de e-bikes in de offline winkels.
 2. Permissions app - Rollen en rechten applicatie t.b.v. alle maatwerk applicaties.
 3. Repairs app - Hier worden de e-bike reparaties in geregistreerd.
 4. Self-service app - Hier kunnen klanten een e-bike servicebeurt aanvragen.
 5. Sales app - Het hart van de klantenservice afdeling.
 6. Store Guide app - Hier worden de infozuilen van de offline winkels beheert.

Specialismen

 • Geavanceerde maatwerk hosting
 • Laravel
 • Maatwerk koppelingen
Fietsenwinkel.nl JustBetter

Specialist in maatwerk applicaties

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van diverse e-commerce ondersteunende maatwerk oplossingen. Voor Fietsenwinkel.nl hebben we deze ervaring ingezet om het maatwerk landschap op te schonen, verder uit te bouwen en te hosten. Middels deze reorganisatie van het maatwerk landschap is Fietsenwinkel.nl met ons als online partner klaar voor de toekomst.

Korte lijnen en een Agile werkwijze

We houden van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met ons team zorgt voor het beste resultaat. Met Fietsenwinkel.nl werken wij dan ook volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie. Elke sprint voegt waarde toe aan de online business van Fietsenwinkel.nl.

Geavanceerde hosting

Een van de opschoonacties was het verhuizen van de maatwerk applicaties van AWS hosting naar de hosting architectuur van JustBetter. Door de vele data, aanvragen, orders, maatwerk koppelingen en overige processen dient alles zo efficiënt mogelijk te verlopen om de server zo min mogelijk te belasten en serieuze piekmomenten eenvoudig aan te kunnen.

Onze resultaten .

Fietsenwinkel.nl – maatwerk applicaties .

We zijn samen met Fietsenwinkel.nl de uitdaging aangegaan om de diverse maatwerk applicaties voor Fietsenwinkel.nl te onderhouden, optimaliseren en uit te bouwen. Een greep uit onze resultaten:

Vereenvoudiging applicatielandschap

Middels diverse meetings, sprints en testen hebben we samen met Fietsenwinkel.nl het gehele interne maatwerk landschap opgeschoond. Dit heeft geresulteerd in: meer overzicht bij incidenten, een stabiele hosting en kostenreductie op het gebied van hosting en development.

Fietsenwinkel.nl Magento 2 webshop JustBetter

Vernieuwing Sales app

Samen met het team van Fietsenwinkel.nl heeft JustBettter de gehele Sales app opnieuw gebouwd middels Laravel. Er zijn diverse nieuwe koppelingen toegevoegd (waaronder met Voip dienst Xelion) en diverse optimalisaties doorgevoerd. Zodoende kan de klantenservice van Fietsenwinkel.nl bijvoorbeeld snel en eenvoudig klantgegevens opzoeken, klantcontact bijhouden en informatie inzien vanuit diverse databronnen.

Store guide app interface updates

In de offline winkels van Fietsenwinkel.nl wordt gebruik gemaakt van meerdere infozuilen. Middels het gebruik van deze infozuilen wordt er extra gemak gecreëerd voor de consument. We hebben Fietsenwinkel.nl geholpen bij het doorvoeren van updates aan de interface van de Store guide app om zodoende de consument nog beter te helpen bij het kiezen van een geschikte e-bike!

Fietsenwinkel maatwerk

Fietsenwinkel.nl maatwerk koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

Bekijk ook onze andere maatwerk cases.

PersoonlijkeNoot - Stegman Groothandel BV

Op zoek naar een 'state of the art' systeem om van geven een belevenis te maken.

P1

Op zoek naar maatwerk op het gebied van techniek en marketing.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

 • Concrete vervolgstappen
 • Innovatieve ideeën