Wolters Kluwer logo

Wolters Kluwer

Maatwerk WordPress websites

De keuze voor JustBetter

Wolters Kluwer is de grootste online uitgeverij & informatie dienstverlener in Nederland. Met hun producten en diensten ondersteunt Wolters Kluwer professionals bij het efficient uitvoeren van hun professie. Wolters Kluwer was op zoek naar een pro-actieve partner met een multidisciplinair team, die hen op alle fronten kon ondersteunen.

Wolter Kluwer heeft voor ons gekozen, vanwege het complete pakket aan specialismen, de mogelijkheid om snel te schakelen door onze agile werkwijze en de pro-actieve benadering. Zo zijn wij regelmatig bij elkaar op kantoor aanwezig om aan innovatieve producten te werken.

Over deze case

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX Design

Platform

  • WordPress
Wolters Kluwer websites

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Agile werkwijze

Met Wolters Kluwer werken wij samen middels de unieke Agile werkwijze. Samen met Wolters Kluwer wordt er pro-actief gewerkt aan een backlog met stories, welke samen worden opgepakt binnen overzichtelijke sprints. Hierdoor wordt niet alleen actief en transparent samengewerkt, maar wordt ook snel en frequent veel relevante waarde toegevoegd aan de website.

Maatwerk WordPress expertise

Onze developers hebben veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen in Laravel, Magento 2 en WordPress. Voor Wolters Kluwer hebben wij een complete set van verschillende maatwerk componenten in WordPress ontwikkeld, rekening houdend met de huisstijl van Wolters Kluwer.

Online marketing technische expertise

Tijdens de bouw van de maatwerk website is volledig rekening gehouden met optimale vindbaarheid (SEO) en een snelle beleving voor bezoekers en zoekmachines. Alle maatwerk ontwikkelde componenten zijn zo ingericht dat ze super snel functioneren en zo bijdragen aan de organische vindbaarheid. Daarnaast zijn er achter de schermen veel mogelijkheden ingebouwd, zodat alle belangrijke data gemeten kan worden middels Google Tag Manager.

Wat onze partner zegt

“Wij werken al meer dan 1 jaar samen met Justbetter en ervaren een zeer prettige samenwerking, flexibel, snel, meedenkend en vakkundig”

Rene LuijtenDigital Marketing

Onze resultaten

Super snelle app store voor software koppelingen

Voor Wolters Kluwer hebben wij een app store voor software koppelingen ontwikkeld met WooCommerce als basis. In de app store staat een overzicht met software oplossingen die gekoppeld zijn aan de producten van Wolters Kluwer. De app store fungeert als leadgeneratie tool om informatie aan te vragen bij software leveranciers. In de app store is een super snelle categorie filter ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat bezoekers makkelijk en snel informatie kunnen aanvragen bij software ontwikkelaars over de verschillende software koppelingen.

De accountantzoeker

Met behulp van de accountantzoeker kan een bezoeker makkelijk accountants, boekhouders en administratiekantoren in de buurt vinden. Middels een trigger van een extern systeem worden door een automatische import accountants geïmporteerd. De accountants hebben een basis van eigenschappen zoals locatie. Door te zoeken op deze eigenschappen wordt de dichtstbijzijnde accountant snel gevonden.

Wolters Kluwer website animatie

Maatwerk componenten in WordPress

We hebben verschillende maatwerk componenten sets ontwikkeld in WordPress, gebaseerd op de huisstijl van Wolters Kluwer. Deze componenten sets hebben we ook volledig meertalig doorgevoerd in de installatie van Wolters Kluwer België.

Abonnementen wizard

In WordPress hebben we voor Wolters Kluwer een abonnementen wizard ontwikkeld. Met de abonnementen wizard kunnen bezoekers eenvoudig op basis van business rules de juiste abonnementen aanvragen. De abonnementen zijn gekoppeld aan een extern CRM pakket, zodat alle aanvragen automatisch worden bijgehouden.

Implementatie van Algolia

De implementatie van Algolia zorgt ervoor dat de zoekresultaten en filteropties razendsnel worden getoond. Door het inzetten van autocomplete gaat zoeken nog makkelijker en sneller. Dit zorgt voor een positieve gebruikerservaring. Dit is ook geïmplementeerd op de zoekresultaten pagina, zodat de bezoeker binnen de resultaten ook snel kan zoeken.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Wolters Kluwer website op mobiel
Wolter Kluwer website op tablet
Wolter Kluwer website op computer beeldscherm

Benieuwd hoe het resultaat is geworden?

We zijn trots op onze samenwerking met Wolters Kluwer en de resultaten die we samen bereikt hebben.

Waar Wolters Kluwer een grote hoeveelheid onmisbare informatie, software en tools verschaft, heeft P1 een grote hoeveelheid parkeergelegenheid ter beschikking die ook onmisbaar is…

Bekijk deze case
P1 Parking website op laptop
Manon van JustBetter met verrekijker

“Ook toe aan een JustBetter maatwerk website? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!