Succesvolle WordPress websites

Geheel ingericht naar jouw wensen en onze best practices.

Krachtig resultaat

Jouw website is het middelpunt en veelal eerste aanspreekpunt voor jouw bezoekers. Of het nu gaat om een corporate website of een campagne site, wij zorgen ervoor dat jouw website resultaat oplevert middels vernieuwende technieken en converterende designs. Onze jarenlange ervaring en team van professionals brengen je graag verder!

Op basis van WordPress

Door de korte lijnen en onze Agile werkwijze realiseren wij op korte termijn resultaat gerichte websites. We doen dat op basis van het content management systeem WordPress. Dynamische / gepersonaliseerde content, kleine webshops, koppelingen met externe systemen. Niets is ons te gek op het gebied van WordPress.

WordPress logo

20+

WordPress projecten

10%

Bezoekersgroei WordPress websites

15+

WordPress koppelingen

5+

Maatwerk WordPress componenten

Wat maken de websites van onze klanten JustBetter?

We houden van een uitdaging

Daag ons uit op het gebied van WordPress. Wij hebben voor grote en kleinere klanten diverse WordPress uitdagingen getackeld. Voor Wolters Kluwer hebben wij bijvoorbeeld verschillende maatwerk componenten, wizards en koppelingen ontwikkeld. Voor Solar Nederland B.V. hebben wij juist een afgeschermde WordPress website met dynamische content ontwikkeld.

Thema’s, hybride of maatwerk

WordPress websites kunnen op diverse manieren ontwikkeld worden. We hebben in het verleden voor zeer veel technische uitdagingen gestaan. Wij zijn trots dat we voor elke uitdaging geslaagd zijn. Is het een standaard thema, hybride thema of maatwerk dat ingezet dient te worden? Niets is ons met WordPress op technisch gebied vreemd.

We hebben een Agile werkwijze

Met onze WordPress klanten werken wij graag middels een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie en transparantie voor beide partijen is gewaarborgd. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, om samen met onze klanten een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Wat maakt ons JustBetter?

Compleet Agile
aanpak

WordPress
koppelingen

Plugins
op maat

Resultaat
& fun

Die-hard WordPress
professionals

Ruime WordPress
ervaring

In 4 stappen JustBetter

UX / UI Design

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

Development

Onze gekwalificeerde WordPress developers maken van jouw wensen en ideeën realiteit. Wij staan bekend om nieuwe WordPress technologieën snel te omarmen en succesvol toe te passen.

Online Marketing

Ons online marketing team is bij het gehele proces betrokken. Zij werken van het begin tot eind aan het borgen en behalen van jouw online business doelstellingen.

Onderhoud & Optimalisatie

Op tweewekelijkse basis optimaliseren en onderhouden wij jouw WordPress website. Wij nemen je bij de hand bij het behalen van jouw doelstellingen.

Wat onze klanten zeggen

“Solar heeft nu meerdere keren samengewerkt met JustBetter en dit bevalt goed. We ervaren JustBetter als Online Partner die de business van Solar begrijpt. Daarnaast gaat JustBetter mee met de hedendaagse technologie en draagt het vaak nieuwe initiatieven aan.”

Roland OttoSenior Digital marketeer - Solar Nederland B.V.

“Wij werken al meer dan 1 jaar samen met Justbetter en ervaren een zeer prettige samenwerking, flexibel, snel, meedenkend en vakkundig”

Rene LuijtenDigital Marketing - Wolters Kluwer Nederland

Onze WordPress highlights. Ben jij de volgende?

Werknemer aan het werk met papier
Logo van WordPress

Maatwerk WordPress websites

Bekijk de case
Foto van auto's bij Koopman Bedrijfswagens
Logo van WordPress

Een krachtige WordPress website

Bekijk de case
Werknemer van Solar aan het werk
Logo van WordPress

Gepersonaliseerde WordPress websites

Bekijk de case
Foto van auto bij Alewijn Ott
Logo van WordPress

Conversie gerichte WordPress website

Bekijk de case

Daag jij ons website / WordPress team uit?

Daag ons uit met jouw case en doelstellingen. Wij kijken graag vrijblijvend mee en komen met verrassende adviezen om alles uit jouw online business te halen.

Neem contact op
Wijzende Manon van JustBetter

"Neem contact met ons op of bekijk al onze JustBetter cases."