Succesvolle WordPress websites

JustBetter logo black
JustBetter WordPress
WordPress specialist

Krachtig resultaat .

Jouw website is het middelpunt en veelal eerste aanspreekpunt voor jouw bezoekers. Of het nu gaat om een corporate website of een campagne site, wij zorgen ervoor dat jouw website resultaat oplevert middels vernieuwende technieken en converterende designs. Onze jarenlange ervaring en team van professionals brengen je graag verder!

Op basis van WordPress

Door de korte lijnen en onze Agile werkwijze realiseren wij op korte termijn resultaat gerichte websites. We doen dat op basis van het content management systeem WordPress.

Niets is ons te gek op het gebied van WordPress:

  • Dynamische / gepersonaliseerde content
  • Kleine webshops
  • Koppelingen met externe systemen.

20+ WordPress projecten

10% bezoekersgroei WordPress websites

15+ WordPress koppelingen

We houden van een uitdaging

Daag ons uit op het gebied van WordPress. Wij hebben voor grote en kleinere klanten diverse WordPress uitdagingen getackeld. Voor Wolters Kluwer hebben wij bijvoorbeeld verschillende maatwerk componenten, wizards en koppelingen ontwikkeld. Voor Solar Nederland B.V. hebben wij juist een afgeschermde WordPress website met dynamische content ontwikkeld.

Thema’s, hybride of maatwerk

WordPress websites kunnen op diverse manieren ontwikkeld worden. We hebben in het verleden voor zeer veel technische uitdagingen gestaan. Wij zijn trots dat we voor elke uitdaging geslaagd zijn. Is het een standaard thema, hybride thema of maatwerk dat ingezet dient te worden? Niets is ons met WordPress op technisch gebied vreemd.

Agile werkwijze

Met onze WordPress klanten werken wij graag middels een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie en transparantie voor beide partijen is gewaarborgd. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, om samen met onze klanten een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Geef ons een belletje

+31 (0)72 - 710 00 94

Stuur ons een berichtje

hello@justbetter.nl
In 4 stappen JustBetter

1. UX / UI Design

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Daarnaast werken onze UX designers nauw samen met onze online marketeers waardoor alles in staat wordt gesteld om na livegang succes te boeken!

2. WordPress Development

Onze gekwalificeerde WordPress developers maken van jouw wensen en ideeën realiteit. Wij staan bekend om nieuwe WordPress technologieën snel te omarmen en succesvol toe te passen.

3. Online Marketing

Ons online marketing team is bij het gehele proces betrokken. Zij werken van het begin tot eind aan het borgen en behalen van jouw online business doelstellingen.

4. Onderhoud & Optimalisatie

Op tweewekelijkse basis optimaliseren en onderhouden wij jouw WordPress website. Wij nemen je bij de hand bij het behalen van jouw doelstellingen.

Wij werken al geruime tijd samen met Justbetter en ervaren een zeer prettige samenwerking, flexibel, snel, meedenkend en vakkundig

René Luijten

Digital Marketing - Wolters Kluwer Nederland

Onze WordPress highlights. Ben jij de volgende ?

Wolters Kluwer

Maatwerk Wordpress websites en koppelingen

Solar

Op zoek naar een online partner die de business begrijpt.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën