Solar logo

Solar

Op zoek naar een online partner die de business begrijpt.

De keuze voor JustBetter

Solar Nederland is een toonaangevende Europese sourcing- en services onderneming dat actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek.

Waarom heeft Solar Nederland voor ons gekozen? Solar Nederland was op zoek naar een online partner die snel schakelt, initiatieven kan toetsen aan online mogelijkheden en de business van Solar Nederland begrijpt.

Over deze case

Specialismen

  • Development
  • UX Design
  • Online marketing

Platform

  • WordPress

Waarom zijn wij JustBetter voor deze klant?

Snel resultaat

Door de korte lijnen in een voor de klant op maat gemaakte samenwerking, wordt er snel geschakeld en is er dus snel resultaat voor Solar Nederland.

Gespecialiseerde WordPress kennis

Onze developers kennen geen geheimen meer op het gebied van WordPress. Hierdoor is geen uitdaging te groot voor Solar Nederland.

Conversion value thinking

Samen met de online marketeers van Solar Nederland werken we aan een zo hoog mogelijk conversie percentage in onze samenwerking.

Wat onze partner zegt

“Solar heeft nu meerdere keren samengewerkt met JustBetter en dit bevalt goed. We ervaren JustBetter als Online Partner die de business van Solar begrijpt. Daarnaast gaat JustBetter mee met de hedendaagse technologie en draagt het vaak nieuwe initiatieven aan.”

Roland OttoSenior Digital Marketeer
Solar website op laptop

"Meerdere keren samengewerkt met JustBetter"

Solar website op computer beeldscherm

Onze resultaten

Solar Formule 1
We helpen Solar Nederland om meer en sneller in contact te treden met haar leveranciers. Het laatste project wat wij met Solar Nederland hebben gerealiseerd, is een registratie website waar leveranciers zich konden aanmelden voor diverse Formule1 races. De doelstelling van de website is het informeren en enthousiasmeren van de leveranciers en het verzamelen van de benodigde reisgegevens.

Dynamische content
De website is afgeschermd en alleen zichtbaar voor een aantal geselecteerde leveranciers die een eigen login hebben. Deze leveranciers zijn ingedeeld in diverse groepen voor de Formule1 race van Barcelona en Oostenrijk. Om de ingelogde leveranciers op maat gemaakte content (zoals hotel informatie, vluchtgegevens en afbeeldingen) voor zijn/haar Formule1 race te tonen is er gekozen voor het werken met dynamische content.

Voorbeeld: een leverancier die ingedeeld was in de Groep Barcelona ziet andere afbeeldingen en tekst dan een leverancier die ingedeeld was in de Groep Oostenrijk. Mede door deze registratie website zijn de geselecteerde leveranciers geënthousiasmeerd en is het registratieproces succesvol verlopen.

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

"JustBetter gaat mee met de hedendaagse technologie"

Solar website op tablet

"JustBetter draagt vaak nieuwe initiatieven aan."

Solar F1 Winactie!

We hebben een online game ontwikkeld voor Solar Nederland. Het doel van het spel is om 3 dezelfde Formule 1 auto’s op een rij te krijgen. Hiermee kunnen de installateurs prijzen winnen en worden ze beloond voor het partnership wat ze met Solar Nederland hebben.

Laravel

In Laravel is een backend ontwikkeld waarin Solar Nederland alle deelnemende installateurs kan importeren, exporteren, waar nodig kan bewerken en de te winnen prijzen kan invoeren. Tevens kan Solar Nederland daar statistieken van het spel en de winnaars inzien. Het spel en de backend is schaalbaar opgezet zodat het eenvoudig uitgebreid en hergebruikt kan worden voor toekomstige spellen.

Solar Formule 1 spel op laptop

Waar Solar zich bezig houdt met het informeren en enthousiasmeren van zijn leveranciers, houdt Alewijn Ott zijn klanten tevreden met onderhoud en verkoop van auto’s...

Bekijk deze case
Alewijn Ott website op laptop
Manon van JustBetter met verrekijker

"Ook toe aan een JustBetter WordPress website? Graag overtuigen we je van de voordelen. Neem contact met ons op!"