Leegwater Houtbereiding

Op zoek naar creativiteit en online expertise.

Wordpress

De keuze voor JustBetter .

Hout leeft, maar heeft geen onbeperkte levensduur. Leegwater Houtbereiding weet die keerzijde te keren. Al 70 jaar weet Leegwater Houtbereiding de natuurlijke vijanden van hout te verslaan. Door de rondleiding bij het bedrijf heeft JustBetter kunnen ervaren dat ook Leegwater Houtbereiding enkel kwaliteit levert.

Leegwater Houtbereiding heeft voor JustBetter gekozen vanwege de visueel sterke vertaling van de offline situatie naar de nieuwe online situatie. Wij hebben door middel van een conceptvoorstel onze visuele en creatieve kracht laten zien. Mede hierdoor is de samenwerking op online gebied tussen Leegwater Houtbereiding en JustBetter ontstaan.

We ondersteunen Leegwater Houtbereiding met de corporate WordPress website en de Magento 2 webshop.

Specialismen

  • Hosting
  • Development
  • UX design
  • Online marketing

Platform

  • Wordpress
  • Magento 2

Magento 2 en WordPress kennis

JustBetter is gespecialiseerd in Magento 2 en WordPress. Deze krachtige platformen zijn perfect geschikt voor de dagelijkse online activiteiten van Leegwater Houtbereiding.

Design, development en online marketing

JustBetter is voor Leegwater Houtbereiding het complete online pakket (design, development en online marketing). Dit zorgt ervoor dat Leegwater Houtbereiding geen zorgen meer heeft over hun online business.

Krachtige project presentatie

Onze creatieve UX designers hebben ervoor gezorgd, dat Leegwater Houtbereiding op een zeer aantrekkelijke visuele manier haar projecten kan presenteren aan de online doelgroep.

Onze resultaten.

Creativiteit en UX design staan voorop

Leegwater Houtbereiding is trots op zijn projecten, wij op de online presentatie. Samen met Leegwater Houtbereiding hebben we een mooi online resultaat neergezet. De website toont de projecten op een dusdanige manier aan de doelgroep van Leegwater Houtbereiding, zodat deze geïnspireerd wordt door de kracht van Leegwater Houtbereiding.

Gebruiksvriendelijkheid

Daarnaast is de website van Leegwater Houtbereiding zeer gebruiksvriendelijk voor zowel bezoekers als voor contentbeheerders. Projecten kunnen eenvoudig worden toegevoegd en worden beheerd.

Optimalisatie

Ook hebben we de website meertalig gemaakt, zodat Leegwater Houtbereiding snel een extra taallaag kan toevoegen en zodoende de ‘internationale’ doelgroep online kan bedienen. Verder is de website SEO vriendelijk opgezet en scoort deze sinds livegang beter in zoekmachines.

Magento 2 webshop

Naast de WordPress website ondersteunen we Leegwater Houtbereiding bij haar e-commerce activiteiten middels de krachtige Magento 2 webshop. In deze thema-based Magento 2 webshop zitten diverse maatwerk extensies die Leegwater Houtbereiding helpen bij haar orderproces.

“Ik heb de samenwerking met JustBetter tijdens de ontwikkeling van onze website en webshop als zeer prettig ervaren. Er werd geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Het resultaat is een site en shop die perfect passen bij de uitstraling van ons bedrijf.”

Nadine Korringa

Webbeheerder

Bekijk onze andere toffe cases.

Wolters Kluwer

Maatwerk Wordpress websites.

Solar

Op zoek naar een online partner die de business begrijpt.

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën