De keuze voor JustBetter .

Magento 2

Campout is een nieuw merk voor degelijke maar vooral gebruiksvriendelijke voortenten. Robuuste materialen van hoge kwaliteit, de beste producteigenschappen en slimme constructies zijn verenigd in één ontwerp; de ultieme voortent. Vanuit dit product heeft Campout de bijbehorende uitbouw en luifels ontwikkeld.

Campout was op zoek naar een partij die hen kon helpen met het opzetten van een Magento 2 webshop welke klaar was voor de introductie van het merk Campout aan haar doelgroep. Zowel online als offline presentatie van het merk en verkoopkanaal diende meegenomen te worden in de ontwikkeling van het online landschap. Daarnaast wilde Campout samenwerken met een partner die snel kan schakelen en alle elementen in huis heeft om maximaal resultaat te behalen met de webshop.

Specialismen

 • Full Stack Development
 • UX design
 • Super Snelle Hosting

Platform

 • Magento 2

Korte lijnen en een Agile werkwijze

Bij JustBetter houden we van flexibiliteit en korte lijnen. Direct schakelen met ons team zorgt voor het beste resultaat. Met Campout werken wij dan ook volgens een Agile werkwijze. Dit houdt in dat er wordt gewerkt in overzichtelijke sprints, waardoor er altijd zicht is op de huidige situatie. Elke sprint voegt waarde toe aan de business van Campout.

Specialistisch maatwerk

Voor Campout is specialistische maatwerk software geschreven. Dit maatwerk zorgt ervoor dat Campout op offline verkooplocaties middels een POS (Point of Sale) optie in de Magento 2 webshop de webshop als ‘kassasysteem’ kan gebruiken. Tevens is er maatwerk software geschreven om middels het invoeren van merk caravan, soort en bouwjaar de perfecte voortent te vinden die naadloos aansluit op de desbetreffende caravan.

Een op maat UX design traject

Na een analyse van de markt, concurrenten en beschikbare data van soortelijke webshops zijn verschillende learnings naar voren gekomen. Dit hebben we in combinatie met onze eigen best practices verwerkt in een compleet nieuw design van de webshop welke een perfecte gebruikerservaring moet geven aan bezoekers, het merk Campout goed moet weergeven en moet zorgen voor een perfect conversiepercentage.

Onze resultaten .

Een gebruiksvriendelijk mobile first design

Een hoogtepunt van de nieuwe situatie is het gebruiksvriendelijke future proof design. Onze UX designer heeft de webshop op basis van de beschikbare data en de laatste design trends ontworpen. Daarnaast zijn er verschillende stappen met Campout doorlopen om te komen tot dit eindresultaat: design intake, workshop (rapid) prototyping, online styleguide, wireframes en visuele componenten. Zo zijn er verschillende conversie verhogende elementen toegevoegd en heeft de webshop een professionele uitstraling gekregen.

Een future proof Magento 2 webshop

Dankzij de inzet van het JustBetter thema is de Magento 2 webshop van Campout future proof. De flexibiliteit van het JustBetter thema zorgt ervoor dat Campout eenvoudig kan inspelen op wensen van bezoekers en optimaliseren op basis van verkregen data. Het JustBetter thema wordt continu geoptimaliseerd op basis van de laatste ontwikkelingen.

Magento 2 multi-store

Magento 2 is uitermate geschikt om een Multistore op te zetten. Campout is opgezet in meerdere talen. Dit houdt in dat Campout in de toekomst het merk kan uitrollen in meerdere landen en in meerdere talen. Dit betekend dat de webshop(s) van dezelfde installatie gebruik kunnen maken. Dit scheelt in ontwikkel/ hosting en beheer kosten. Tevens is er een functionaliteit gebouwd, welke niet standaard is voor Magento 2, welke het mogelijk maakt om per store view verschillende prijzen te hanteren.

Polaris Magento 2 webshop JustBetter

POS

Een verkoopmedewerker van een aangesloten dealer kan de Campout webshop in een zogenoemde POS mode zetten. Op deze manier wordt de kracht benut van de Magento 2 webshop (onder andere snel zoeken en navigeren) en geeft de POS mode een visuele verrijking en extra mogelijkheden:

 • Een extra mogelijkheid zodat snel gezocht kan worden op basis van barcode.
 • Een mogelijkheid dat een verkoopmedewerker eigen bestellingen kan inzien.
 • Wanneer de POS mode is geactiveerd worden er relevante betaalmethoden getoond.
 • Wanneer de POS mode is geactiveerd ziet de gebruiker de actuele voorraad op de productoverzichten en productdetail pagina's.
 • Op het moment dat een bestelling wordt geplaatst in POS mode zal dit zichtbaar zijn bij de bestelling in Magento.
 • IP adressen kunnen worden ingevoerd waardoor de POS mode automatisch actief is op verkooplocaties.
Tenten configurator

Campout kan de consument middels een ‘voortenten configurator’ helpen bij het maken van de juiste keuze van het type voortent bij de caravan die de consument in bezit heeft. Middels een csv file welke Campout zelf kan uploaden wordt in Magento 2 bepaald bij caravan, caravan type en bouwjaar welke voortenten passen. Dit wordt getoond in een widget die Campout op verschillende pagina’s op de webshop kan plaatsen.

JustBetter heeft onze webshop ontworpen zoals we hadden gehoopt. Hierbij was de sfeer erg belangrijk. Ook is er wat maatwerk keurig uitgewerkt en opgelost. De samenwerking met het team is altijd prettig. Door korte communicatielijntjes is contact altijd persoonlijk, direct en efficiënt.

E. Rozendal

Eigenaar

Campout Magento 2 koppelingen

Er is een koppeling gemaakt met onder andere:

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

 • Concrete vervolgstappen
 • Innovatieve ideeën