Wij zijn JustBetter

Onze missie is beter zijn dan anderen. In alles wat we doen.

Onze missie

Met meer dan 10 jaar professionele online ervaring en bewezen resultaten, proberen wij bedrijven wakker te schudden om geen genoegen te nemen met standaard oplossingen, die achteraf niet alles uit hun online business weten te halen. Pak daarom samen met ons door!

Een krachtige online driehoek

JustBetter bestaat uit de krachtige online driehoek die essentieel is om alles uit jouw online business te halen. We hebben een bewezen achtergrond in techniek, design en marketing met als doel om elke dag (24/7) jouw online verwachtingen te overtreffen.

Bedrijfsuitje etentje met Justbetter werknemers

Wij werken met een frisse blik aan uitdagende opdrachten.

Bedrijfsuitje etentje met Justbetter werknemers

In ons team komt succes en prestatie voort uit teamwork.

Superhelden Bedrijfsuitje van FaaS met Justbetter werknemers

Tijdens onze R&D dagen werken we onze eigen ideeën uit.

JustBetter 6 zekerheden

24/7
bereikbaar

Focus op
kwaliteit

Ervaren
professionals

Resultaat
gedreven

Gecertificeerde
professionals

Flexibele
aanpak

Waaruit bestaat die krachtige online driehoek?

Design

Onze creatieve UX designers hebben oog voor detail, beleving, conversie en voor de perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Vrijwel elk traject begint met een ontwerpfase. Tijdens de ontwerpfase doen onze UX designers onderzoek naar de huidige doelgroep en business van de klant. Middels deze informatie kunnen we passende en krachtige ontwerpen maken welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant, de behoeftes van de doelgroep en onze eigen innovatieve standaarden.

Onze UX designers blijven gedurende de gehele klant relatie betrokken en zullen elke optimalisatie kans benutten.

JustBetter werknemers aan het vergaderen
Laracon event met presentatie

Techniek

Nadat de ontwerpfase is afgerond gaan onze developers aan de slag. De visie van onze developers is “technisch is alles mogelijk”! Ze houden er dan ook van om uitgedaagd te worden op complexe technische vraagstukken. Webshops ontwikkelen wij op basis van Magento 2. Wij hebben dan ook diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op diverse (internationale) klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. Complexe en gepersonaliseerde websites ontwikkelen we op basis van het content management systeem WordPress. Maatwerk vraagstukken die niet in standaard pakketten passen (Magento 2/WordPress) ontwikkelen wij middels het PHP framework Laravel

Wij koppelen graag diverse externe systemen aan onze oplossingen. Een van de meest voorkomende koppeling in onze oplossingen is een product informatie management (PIM) systeem. Het gebruik van een PIM systeem zorgt ervoor dat onze klanten tot wel vier keer sneller producten online kunnen brengen en verder verrijken wat bijdraagt aan het succes van onze oplossingen.

Marketing

Ons online marketing team denkt al vanaf de start van een project mee over de mogelijkheden en de business van de klant. Zo wordt er in de ontwerpfase bijvoorbeeld al rekening gehouden met conversiedoelen en SEO vriendelijkheid van onze oplossing. Daarnaast zorgen we ervoor dat vrijwel alle elementen meetbaar worden gemaakt. Zodoende kunnen we het succes van onze keuzes en oplossingen bepalen. Daarna kunnen we door onze “meten is weten” filosofie gerichte optimalisaties doorvoeren zodat onze oplossing en onze klant nog beter wordt.

In het vervolgtraject ondersteunen onze online marketeers onze klanten middels de volgende online marketing diensten:

  • Zoekmachine adverteren;
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Conversie optimalisatie;
  • Social Media Adverteren;
  • E-mail Marketing.
JustBetter marketing werknemer met statistieken

Geef ons een belletje

Stuur een berichtje

+31 6 144 57 839

Stuur ons een mailtje

Ons team

JustBetter bedrijfuitje Wipeout uit eten
JustBetter bedrijfsuitje Wipeout groepsfoto
Superhelden Bedrijfsuitje van FaaS met Justbetter werknemers
Werknemers van JustBetter op Laracon EU 2017
Etentje Bedrijfsuitje met Justbetter werknemers
Paintball Bedrijfsuitje met Justbetter werknemers