WordPress vs Statamic

In het verleden ontwikkelden we websites bij JustBetter middels WordPress. Ontwikkelen middels WordPress heeft als nadeel dat de mogelijkheden niet oneindig zijn en development traag verloopt. Gezien de beoogde groei van onze klanten was WordPress geen future-proof oplossing meer. Wij bieden onze klanten graag future-proof oplossingen aan. Daarom hebben we WordPress achter ons gelaten en ontwikkelen we websites nu middels Statamic. Het contentmanagementsysteem Statamic is ontwikkeld middels Laravel. Dit maakt Statamic stabiel, snel, veilig en future-proof. Statamic biedt onze klanten mogelijkheden waar ze in WordPress tegen limieten aanliepen.

De JustBetter Statamic optimize image addon

Om Statamic nog gebruiksvriendelijker en sneller te maken, hebben onze developers de Statamic optimize image addon ontwikkeld. De Statamic optimize image addon maakt het mogelijk om afbeeldingen van hoge kwaliteit en een groot bestandsformaat te uploaden naar een Statamic website. De Statamic optimize image addon zorgt er namelijk voor dat deze afbeeldingen direct geoptimaliseerd worden. Het bestandsformaat wordt verkleind, zodat de grote afbeeldingen de website niet vertragen. Tegelijkertijd blijft de kwaliteit van de afbeeldingen hoog. Zo hebben onze Statamic websites de hoogst mogelijke kwaliteit afbeeldingen en de snelst mogelijke laadtijd, om zo groene lighthouse scores te behalen voor onze klanten!

Gezien we graag ontwikkelen middels Laravel en een steentje bijdragen aan de open source community, hebben we de Statamic optimize image addon beschikbaar gesteld op de Statamic Marketplace. Dit geeft de Statamic community de mogelijkheid om de Statamic optimize image addon in te zetten bij hun projecten! Inmiddels heeft de Statamic Statamic optimize image addon al meer dan 300 installs! Zo kunnen niet alleen onze klanten, maar ook de rest van de Statamic websites gebruik maken van de Statamic optimize image addon om hun Statamic website nog sneller en gebruiksvriendelijker te maken. Bekijk de video onderaan de pagina om de JustBetter Statamic Optimize Image Addon in actie te zien!

Meer weten over Statamic?

Wil je meer weten over Statamic en wat een Statamic website voor jouw online business kan betekenen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met de volgende stap voor jouw online business!

Ben je een developer en wil je de JustBetter Statamic optimize image addon zelf inzetten? Download de Statamic optimize image addon dan via de Statamic Marketplace of via composer middels: composer require justbetter/statamic-image-optimize.

Werken bij Berend Botje

Een Statamic website met custom UX design.

City App Tour

Een razendsnelle Statamic website!

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën