Afgelopen week waren wij aanwezig op Laracon EU in Amsterdam.

Laracon EU is een internationale conferentie speciaal gericht op het PHP framework Laravel . Als Laravel specialisten en fans (een van onze developers heeft zelfs een foto van Taylor Otwell de bedenker van Laravel op zijn bureau staan) moesten onze developers hier natuurlijk bij zijn. Door kennis te maken met andere Laravel liefhebbers, kennis te delen en kennis op te doen was dit weer een geslaagde editie. Interessante talks waar we o.a. geweest zijn: “Migrating a 15 Year Old Enterprise Application to Laravel: Lessons Learned and Opportunities Gained”, “Kickass Laravel Development with Docker”, “How we abused PHP and Laravel to do Big Data” en natuurlijk “State of Laravel by Taylor Otwell”.

Een van onze eigen Laravel specialisten heeft een talk gehouden over twee van onze innovatieve Laravel projecten. Onze Server Monitoring en een Data Management Platform dat we aan het ontwikkelen zijn voor een van onze klanten. We zijn trots dat we onze kennis mochten delen met andere Laravel liefhebbers en blij met de positieve reacties en vragen vanuit de community.

We hebben veel kennis opgedaan over verschillende toepassingen en nieuwe functionaliteiten van Laravel, toffe mensen ontmoet en zelf kennis mogen delen. Laracon EU 2018 was voor ons zeker een succes!

Laracon

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën