De Hub is geopend!

‘De Hub’ de IT hotspot van de Noordkop.

Zoals jullie ondertussen allemaal weten zijn wij sinds deze maand gevestigd in ‘De Hub’ de IT hotspot van de Noordkop. We zijn trots om samen met de bedrijven Woeler, Holder, Betty Blocks, Nerd as a Service en Itium het pand in gebruik te mogen nemen. Het pand straalt het nieuwe werken uit en biedt naast uitstekende faciliteiten om te werken ook de nodige ontspanning en recreatieve faciliteiten. Een plek waar je graag komt!

Vrijdag hebben we de opening van De Hub gevierd met onze klanten en relaties. Iedereen is rondgeleid en we hebben vol trots ons nieuwe pand laten zien. Na het officiële gedeelte hebben we afgesloten met een gezellige borrel en plannen met onze klanten gemaakt voor de toekomst.

Zaterdag was De Hub voor iedereen geopend. Naast alle vrienden, familie en kennissen die nieuwsgierig waren naar onze nieuwe werkplek, waren er nog honderden anderen geïnteresseerden aanwezig.

Wij kijken terug op een geslaagde opening! En willen iedereen bedanken voor de gezelligheid, positieve reacties en welkomstcadeaus.

Tot ziens in De Hub!

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën