SprayPay Magento 2 koppeling

Magento 2 koppeling
Spraypay koppeling

SprayPay Magento 2 koppeling

SprayPay is een Nederlandse betaalmethode die het mogelijk maakt voor klanten om gespreid te betalen. Een klant kan het artikel aanschaffen dat hij of zij graag wil hebben. SprayPay betaalt het artikel voor de klant aan de webshop. Zo is het dus altijd zeker dat de webshop meteen het verschuldigde bedrag ontvangt. De klant betaald dit bedrag vervolgens in termijnen terug aan SprayPay en als de klant op tijd betaald doneert SprayPay een deel van het aankoop bedrag aan een goed doel.

Een SprayPay Magento 2 koppeling zorgt ervoor dat klanten artikelen eenvoudig gespreid kunnen betalen. Deze betaalmethode kan toegevoegd worden aan de betaalmethoden in de webshop, waardoor je klanten meer opties krijgen om af te rekenen. Dit kan helpen voor de conversies in je webshop, aangezien veel klanten de laatste tijd andere betaalmethoden dan iDEAL uitproberen.

SprayPay geeft de garantie dat je als webshop zijnde altijd betaald krijgt, ongeacht of je klant wel of niet aan zijn/ haar verplichtingen voldoet.

JustBetter

Op zoek naar een SprayPay Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van SprayPay aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met SprayPay voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën