magento 2 koppeling
spotler koppeling
Spotler Magento 2 koppeling

Spotler is een alternatief voor Mailchimp. Het is een geavanceerd e-mailmarketing platform die je kan koppelen aan je webshop. Door een Spotler Magento 2 koppeling te gebruiken, kan je klantgegevens gebruiken voor je e-mailmarketing. Hierdoor worden de e-mails die je verstuurd gepersonaliseerd, wat weer bijdraagt aan meer conversies.

Voorbeeld: een klant bekijkt een horloge op de webshop. Hij heeft al eerder wat besteld op de webshop en is geregistreerd. Hij heeft interesse getoond in een smartwatch, maar heeft toch niks besteld. Dit geeft een signaal aan Spotler dat er een e-mail gestuurd moet worden naar de klant. De klant krijgt alternatieven aangeboden, waardoor ze weer in aanraking komen met je webshop. Hiermee vergroot je de kans op een aankoop. Koppelen met Spotler heeft nog meer voordelen, namelijk:

  • Real-time support;

  • Nederlands programma;

  • Automatiseren van het verzenden van e-mails;

  • Verloren sales terughalen;

  • Meer conversies.

Spotler is een Nederlands alternatief voor de marktleider Mailchimp.

JustBetter

Op zoek naar een Spotler Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Spotler aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Spotler voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën