magento 2 koppeling
sendcloud koppeling
SendCloud Magento 2 koppeling

SendCloud is een bezorgplatform voor e-commerce. Omdat er meerdere webshops bij ze zijn aangesloten kunnen ze prijsafspraken maken met internationale en lokale vervoerders. Dit komt door het bulkkorting model. Hierdoor hebben ze vaak een lagere prijs dan de vervoerder zelf. Daarnaast heeft SendCloud contracten met meerdere vervoerders, waardoor je makkelijk kan kiezen uit verschillende vervoerders. Deze optie kan je ook aanbieden aan je klanten, zodat zij de keuze hebben of ze meer of minder willen betalen voor een bepaalde vervoerder.

SendCloud is hét bezorgplatform in Europa. Het dashboard van SendCloud is erg overzichtelijk en er zijn uitgebreide opties. Het is dan ook niet heel gek dat SendCloud een enorme groei heeft gerealiseerd in de afgelopen jaren.

Een SendCloud Magento 2 koppeling kan veel tijd besparen. Je kan verzendlabels (met logo) aanmaken voor veel bekende verzenders, automatisch verzendlabels laten maken en verzendbevestigingen sturen naar de klant met een track & trace code. Dat scheelt weer handmatig codes overtypen en verzendlabels aanmaken.

JustBetter

Op zoek naar een SendCloud Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van SendCloud aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met SendCloud voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën