magento 2 koppeling
post nl koppeling
PostNL Magento 2 koppeling

PostNL is de grootste (pakket)verzender in Nederland. PostNL is de afgelopen jaren veranderd van een traditioneel postbedrijf in een logistieke en postale e-commerce dienstverlener. Ze willen de groeiende e-commerce markt blijven bedienen.

TIG heeft in opdracht van PostNL een Magento (2) koppeling gemaakt om een koppeling tussen Magento 2 en PostNL te maken. Hierdoor kan je het verzendproces automatiseren in je webshop en kost het minder tijd om de verzendmethode te implementeren.

Met de koppeling kan je makkelijk verzendlabels aanmaken en track-and-trace links naar klanten sturen. Je bespaart veel tijd door dit proces te automatiseren, want je hoeft nu niet meer op de website van PostNL zelf verzendlabels aan te maken. Daarnaast krijgen de klanten ook sneller de informatie die ze willen hebben.

Gebruik je meerdere verzendmethoden en wil je goedkoper uit zijn als kleine webshop? Kies dan voor de Sendcloud Magento 2 koppeling. Hiermee kan je direct meerdere verzenders toevoegen via één partij, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het aanmaken van meerdere accounts en processen.

JustBetter

Op zoek naar een PostNL Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van PostNL aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met PostNL voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën