magento 2 koppeling
pakketmail koppeling
Pakketmail Magento 2 koppeling

Pakketmail pakt verzenden op een hele andere manier aan. Zij werken via het bulkkorting model. Omdat veel webshops bij Pakketmail zijn aangesloten, kunnen zij deals sluiten met PostNL voor lagere tarieven. Hierdoor kunnen ze ook een lager tarief rekenen naar de klant toe.

Door een koppeling te leggen tussen Pakketmail en Magento 2 automatiseer je een groot deel van het verzendproces. Dit bespaart veel tijd, maar vooral fouten. Je kan automatisch verzendlabels laten maken en alle ordergegevens worden automatisch overgenomen naar Pakketmail. Dat is wel zo handig.

Verzending is een belangrijk onderdeel voor webshops, dus is het erg handig als de verzender veel mogelijkheden heeft. Dit is goed voor je klanttevredenheid, maar het kan je ook veel tijd besparen. Koppelen met Pakketmail heeft nog meer voordelen, namelijk:

Nederlands programma; Lagere tarieven dan normaal; Overtypen is niet meer nodig; Snellere afhandeling van bestellingen. Pakketmail is een goedkopere tussenpartij voor al je verzendingen. Wil je toch liever via PostNL zelf verzenden? Hiervoor is ook een koppeling voor Magento 2 beschikbaar.

JustBetter

Op zoek naar een Pakketmail Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Pakketmail aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Pakketmail voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën