Magento 2 koppeling
Magento 2 paazl koppeling
Paazl Magento 2 koppeling

Paazl is een bezorgplatform voor e-commerce platformen. Ze werken via het bulkkorting model. Omdat er meerdere webshops bij ze aangesloten zijn kunnen ze speciale prijsafspraken maken met internationale en lokale vervoerders. Hierdoor hebben ze vaak een lagere prijs dan de vervoerder zelf.

Paazl denkt veel aan de gebruiksvriendelijkheid voor de klant, maar ook voor de webshop zelf. Ze hebben bijvoorbeeld koppelingen met veel webshop systemen, maar ze bieden ook aanvullende functies aan. Hierdoor kan je niet alleen besparen op je verzendkosten, maar kan je ook meer conversies genereren door de extra functies die ze aanbieden. Dit kan erg goed werken voor je webshop.

Een Magento 2 Paazl koppeling kan veel tijd besparen. Je kan verzendlabels aanmaken voor veel bekende verzenders, automatisch verzendlabels laten maken en verzendbevestigingen sturen naar de klant met een track & trace code. Dat scheelt weer handmatig codes overtypen en verzendlabels aanmaken. Ook krijgen je klanten hierdoor eerder de verzendgegevens doorgestuurd, waarmee ze ook gelijk de aankomsttijd kunnen bijhouden en de track & trace.

JustBetter

Op zoek naar een Paazl Magento 2 koppeling? Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Paazl aan Magento 2. Bij vrijwel elke Magento 2 webshop die wij ontwikkelen komt er wel een koppeling met een extern systeem bij kijken.

De afgelopen jaren hebben wij dan ook zeer veel ervaring opgedaan met het koppelen van Magento 2 aan verschillende externe systemen. Magento 2 verrijken wij met onze eigen koppelingen of met koppelingen van kwalitatieve derden. Deze Magento 2 koppelingen helpen je om eenvoudiger en geautomatiseerd het maximale uit je Magento 2 webshop te halen.

Middels Magento 2 hebben wij verschillende succesvolle e-commerce platformen gerealiseerd. Onze Magento 2 kennis passen wij toe op verschillende klanten met uiteenlopende technische uitdagingen. We hebben diverse Magento gecertificeerde developers in huis. Met onze specialistische Magento 2 kennis en ervaring hebben wij meerdere voorlopers in diverse markten gecreëerd.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van een koppeling met Paazl voor jouw Magento 2 webshop.

Deze klanten hebben we al blij gemaakt met een Magento koppeling .

E-commerce consult

Vraag vrijblijvend een e-commerce consult aan voor jouw e-commerce vraagstuk.

  • Concrete vervolgstappen
  • Innovatieve ideeën